2777
2789
هی وای منپس یه جورایی جزو خونواده ی شوهر به حساب میایین خیلی مخلصیم
آدمها براساس امتیازاتی که از ما گیرشون میاد خودشونو بالا میکشن نه بر اساس چیزایی که واقعا بدستش میارن! + اینجوری میشه که خیلی وقت ها گفتن این که '' من تو را دوست دارم'' آخرین جمله ای میشه که از دهانتون بیرون میاد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم.سایت جالبیه.ندیده بودم جایی بارداری روز به روز رو بگن.
آدمها براساس امتیازاتی که از ما گیرشون میاد خودشونو بالا میکشن نه بر اساس چیزایی که واقعا بدستش میارن! + اینجوری میشه که خیلی وقت ها گفتن این که '' من تو را دوست دارم'' آخرین جمله ای میشه که از دهانتون بیرون میاد!
منم یه سایت جالب یافتم که تاریخ زایمان تقریبی که توی سونو مشخص شده رو بهشون میدی و تاریخ آزمایشات و تغییرات و قلب و اتفاقات مهم بارداریتو بهت میگه..حتی زمان لقاح رو هم حدس میزنه اگه نمیدونی.. خیلی دقیق و جالبه. http://farzand.net/due-date-calculator زمان لقاح رو اگه بدست بیاری میتونی بری توی این قسمت تا با توجه به زمان تخمک گذاریت دختر یا پسر بودن نی نی رو تقریبی مشخص کنه..جلل خالق! چیز جالبیه http://farzand.net/ovulation-calculator
عااالی منم از این سایت بازدید کرده بودم، می دونی من برای بارداری( از مهر و ابان 94) تا الان تقریبا یه پایان نامه تهیه کردم عاااشق اطلاعاتم در مورد هر کاری که برام مهم باشه
🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
راستی اسم ناهید رو خیلی دوست دارم چون اسم یکیه که خیلی خوب و گله ( به از شما نباشه) و منم خیلی دوسش دارم.
🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
آفرین.خوشم اومد.خصلت مادرشوهرانه داری.ببین کی گفتم
آره دیگه با شمام بچموش جان.اینکه عاشق اطلاعاتی و اینا منو یاد مادر شوهرم میندازه بابت اسمم ممنون لطف دارین. ببخشید تلفظ اسم شما چیه؟ جواب پیام رو دادم..یکم پیچوندم به نظرم
من تنگی نفس و تپش قلب دارم همش..چرا؟!! از الان که نی نی قده فندقه این گرفتاریا شروع شده.خدا تهشو بخیر کنه.
2810