2777
2789
دچار جون من دکترم گفت بخورم گفت دوتا چیپس یا سیبزمینی سرخ کرده یه وعده غذاییم باشه منم میخورم راحت
أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
میل جنسی هم خیلی نشونه مهمیه..اگه تغییراتی حس کردین مثلا تحمل نفس های پر عشق همسرتونو ندارین میشه ۲-۳ درصد احتمال داد پسره.فقط ۲-۳ درصدا . من که عجیب بی حس شدم.نمیدونم جریان چیه. و اصلا ربطی داره یا نه
آدمها براساس امتیازاتی که از ما گیرشون میاد خودشونو بالا میکشن نه بر اساس چیزایی که واقعا بدستش میارن! + اینجوری میشه که خیلی وقت ها گفتن این که '' من تو را دوست دارم'' آخرین جمله ای میشه که از دهانتون بیرون میاد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا چیپس یعنی دوتا دونه ها نه دوبسته ناهید دوسه درصد معیار خوبی نیست ولی من برعکس بیشتر از قبل تمایل دارم خخخ
أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
عه جالب شد.هفته ی ۱۰ به بعدم اگه اینطور بودی باید بهت شک کرد.که مثلا شاید دوقلوی پسر دختر داشته باشی و تشخیص نداده سونو دکتر پروفسور ناهید هستم
آدمها براساس امتیازاتی که از ما گیرشون میاد خودشونو بالا میکشن نه بر اساس چیزایی که واقعا بدستش میارن! + اینجوری میشه که خیلی وقت ها گفتن این که '' من تو را دوست دارم'' آخرین جمله ای میشه که از دهانتون بیرون میاد!
سلام ناهید جون تخیییلی بریک بهت میگم، الهی به سلامتی و شادی و دل خوش نی نی نازت بیاد تو بغل مامان مهربونش. تاریخ آخرین پ من 28 فروردینه(تیکر بارداری ام) به حساب سونو سه روز عقب تر هستم. خوب کردی به با خانواره شوهرت سرسنگین مطرح کردی من این کار رو نکرده و میدونم بی تجربگی بازی درآوردم و دستشون می خوام محو بشم تو افق
🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
ناهید جون تمامی علائم و ویار منم مثل خودته خیلی دیر از خواب بیدار میشم، عاشق شوری و ترشی ام (به به) عاشق چیپس و پفکم میووووووه خیلی می خورم هفته 8 یبوست شدید بدون دفع داشتم که خداروشکر تو هفته 9 یکم دفه داشتم و الان دو روزه کاملا خوب شدم خداروشکر. شکم نکردم هنوز ولی پوستم روشن تر شده رنگ هاله دور سینه ام تغییری نکرده فقط بزرگتر شده یکم تنبل شدم ولی هرطور هست خونه زندگی رو تمییز میکنم. از هفته 7 صبح تا غذوب تهوع شدید داشتم که دمیترون می خوردم ولی یبوستم رو زیاد کرد. هفته 10 اوق می زنم شدیدا شما تو کدوم شهر هستی؟ از خودت بیشتر بگو منم تاریخ زایمانم نزدیک شماسن راسنی بچه اولت چیه؟ الان چی دوست داری خدا بهت بده؟ با یه بچه بارداری دوم سخت نیست؟ ببخشید خیلی پرسیدم
🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
به نام خدا بچه اولم دختره.و مسلما ترجیح میدم دومی پسر باشه تقریبا ۳ سالشه.هنوز که سخت نشده.. گرگانم اره.همه چیمون مثه همه فقط خوابم کم شده.اصلا نمیخوابم درست و حسابی.تهوع هم دو هفته س دارم.حس میکنم داره کمترم میشه. کنکور ارشدم دادم.رتبه م بد نشده یعنی میدونم قبول میشم.فکر کن از اول مهر باید دانشگاهم برم با اون شکمم و زایمانم هم احتمالا وسط امتحانامهنابودم طبیعتا.
درضمن منم تبریک میگم.ایشالا به سلامتی طی کنی این دوران رو.خونواده ی شوهرو هم بیخیال
سلام وای من چقدر عقب ترم از شما ,, منم دیروز رفتم سونو گفت شش هفته و پنج روز که تاریخ زایمانم میشه سی بهمن ,,لب مرز,, من این هفته به شدت تهوع و معده درد داشتم که بهتر شده شکمم تقریبا زده بالا خودم تقریبا مطمینم نی نی ام دختره... انشاا... هممون به سلامتی به دنیا بیاریمشون...چقدر برای مریم ناراحت شدم خدا کمکش کنه...
نفس جون مبارکه.به سلامتی.عروسم چطوره؟ مادرشوهرش فداش
مرسی ناهید جون برای ارشد هم تبریک میگم، ان شاا... خدا کمکت میکنه برای دانشگاه، می تونی مرخصی تحصیلی بگیری ترم 2 رو ... من اگه یه دختر داشتم ترجیه می دادم دومی هم دختر باشه. پسر هم همینطور. دو تا یک جنس در آینده همیشه باهم هستن و تنها نمی مونن بعد ازدواجشون به درد هم می خورن البته نظر شخصیه منه. برادرها بعد ازدواج خواهرشون رو تنها میزارن ولی خواهر ها بعد ازدواح به هم نزدیک تر هم میشن. من خواهر ندارم و خودم خیلی تنهابیی کشیدم....
سلام نفس جون شما عقب تر نیستی گلم من اوایل بهمن هستم شایدم آواخر دی! الهی خدا به زودی زودی یه نی نی سالم تو دل مریم و همه منتظرا بذاره به حق این روزهای عزیز
خانم های باردار شما الان خیلی پاک و معصوم هستید، بیایید در حق هم دعا کنیم. برای باردار شدن همه ی منتظرا برای سالم به دنیا اومدن نینی ها برای تربیت شایسته شون برای آینده هاشون و .... الهی خدا نی نی های همه رو تو دل ماماناشون به سلامتی و در بهترین شرایط نگهداری کنه و بچه های سالم و صالح و خوش روزی خوش آتیه به همه منتظرها بده . الهی آمین.
ممنون بچموش جان.واسه تعیین جنسیت شوخی میکنم.الان نی نی هامون قده گردواَن و واقعا زوده واسه جنسیتشون.ایشالا هرچی هستن سالم و صالح باشن زیر سایه بابا ماماناشون بزرگ شن..مرسی از دعای قشنگت.سید کوچولوی منم هر روز واسه سلامتی همه نی نی ها و مامانا دعا میکنه
2810