2777
2789
آره کاش همینجوربمونم چون من اگ حتی ی ذره حالت تهوع بگیرم دیگ از زندگی سیرمیشم وهمش افتادم ولی خذاروشکر تا الان ک اینطور نیستم من خیلی درد سستم تحمل درد و ناراحتی رو ندارم
...خدایاشکرت منم مامان شدم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هه من هنوز از شکم اینا خبری نیست با این که می گن بارداری دوم زودتر شکم می زنه بیرون منم وزن کم کردم سرگیجه مم که با ازمایشی که گرفتم بخاطر گلوبول قرمز پایین و کم رنگ و کم بودنشه که یعنی کم خوبی
Lilypie Second Birthday tickers
میگن دخترا شیرینی زیاد دوس دارن..پسرا شور و ترش..نمونه های نقض شده هم زیاد داشته.جنسیت پسر هم معمولا از ۴ به بعد حال و اشتهاشون اینقدر خوب میشه که همه چی میخورن..اما جنسیت دختر زیاد نه..برای تعیین جنسیت باید به ویارها توی ماه خاصی از بارداری توجه کرد..فکر میکنم توی سه ماهه اول بشه تشخیص داد.الان شماها شیرینی دوس دارین یا ترش و شور؟ ببینیم بعدا که جنسیت سونو مشخص شد تا چه حد درسته
آدمها براساس امتیازاتی که از ما گیرشون میاد خودشونو بالا میکشن نه بر اساس چیزایی که واقعا بدستش میارن! + اینجوری میشه که خیلی وقت ها گفتن این که '' من تو را دوست دارم'' آخرین جمله ای میشه که از دهانتون بیرون میاد!
من همینجوری الکی پلکی و رو هوا حدس میزنم همه مون پسر داریم توی دلمون
آدمها براساس امتیازاتی که از ما گیرشون میاد خودشونو بالا میکشن نه بر اساس چیزایی که واقعا بدستش میارن! + اینجوری میشه که خیلی وقت ها گفتن این که '' من تو را دوست دارم'' آخرین جمله ای میشه که از دهانتون بیرون میاد!
من شدیدا به شوری علاقه دارم یه کشک کوچولو کلی حالمو خوب میکنه یا چیپس و بادوم واییی هدا یعنی پسر دارم
أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
2810