2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم نوبت من برای غربالگری 12 هفته و 3 روز شکمم در حد قبل از بارداریه ولی از روز اول که آزمایش دادم شلوارام اذیتم می کرد و الان دو هفته است شلوار بارداری می پوشم
🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
سلام ماری جون تبریک میگم بهت. الهی بارداری خوبی داشته باشی و نی نی ات به سلامتی بیاد تو بغلت.
🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
سلام.منم ۸ بهمن تاریخ زایمانمه و بارداری دوممه.به همتون تبریک میگم. ۲۶ تیر وقت غربالگری دارم.کاش جنسیت مشخص شه راحت شیم.راستی بیایین علائم و تغییراتو و ویارتون رو بگید که جنسیت نی نی هارو حدس بزنیم.نظرتون چیه؟
آدمها براساس امتیازاتی که از ما گیرشون میاد خودشونو بالا میکشن نه بر اساس چیزایی که واقعا بدستش میارن! + اینجوری میشه که خیلی وقت ها گفتن این که '' من تو را دوست دارم'' آخرین جمله ای میشه که از دهانتون بیرون میاد!
بچموش جان طبق تیکرمون نی نی هامون فقط یه روز با هم فاصله دارن.فداشون یه جایی پرسیدی چجوری خبر بارداری رو به خونواده ها دادیم.. من توی بارداری اولم بعد ازینکه از تشکیل شدن قلب دخترم مطمئن شدم یعنی حدود ۷-۸ هفتگی٬ یه روسری خریدم..برگه ی سونو رو تا کردم گذاشتم توی روسری گذاشتم و کادوش کردم دادمش به مامانم..اونم تا کادوشو وا کرد برگه از توش افتاد بیرون و خوندشو خلاصه کلی سورپرایز و خوشحال شدن..خنده و گریه قاطی شده بود.. ولی برای گفتن به مادر شوهرم یه جعبه شیرینی بردیم و شوهرم ننه بزرگ شدنشو تبریک گفت..و یکمی سرسنگین تر بهشون خبر دادیم ولی الان دیگه سر بارداری دومم ازین ژانگولر بازیا نداریم..اینقدر نمیگیم تا خودشون از تغییرات ظاهری بفهمن.البته به مامانم گفتم.
آدمها براساس امتیازاتی که از ما گیرشون میاد خودشونو بالا میکشن نه بر اساس چیزایی که واقعا بدستش میارن! + اینجوری میشه که خیلی وقت ها گفتن این که '' من تو را دوست دارم'' آخرین جمله ای میشه که از دهانتون بیرون میاد!
سلام، من ده روز پیش لکه بینی و خونریزی داشتم، دیروز رفتم صدای قلب رو بشنوم ولی بچه افتاده بود، داغونم این دومین سقطمه بچه هم ندارم، دیگه تند تند داره سنم بالا میره، دارم روانی میشم
مریم جان منم قبلا سقط داشتم..نباید نا امید بشی.اصلا هم دیر نیست.مواظب خودت باش
آخی محمد روهام.به سلامتی.شما علائم و ویارت چیه؟کف دستتو بده فالت بگیروم چند هفته اینو زایمان چندمتونه؟از خواب و سردی گرمی و اشتهات بگو .کمر درد و سردرد و تنگی نفس دارین مثه من؟
2810