2777
2789
عنوان

مدفوع سبز نوزاد شیر خشکی نگران کننده هست؟؟لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 26403 بازدید | 31 پست
اصلا نگران نباش شیرخشک نان حاوی آهن هس و مدفوع نوزاد رو تیره و یکم بدبو میکنه از شیرخشکه بچه منم همی ...

دقیقا از دیروز که نان رو دادم مدفوعش شد سبز

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر یه بار من گفت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مدفوع سبز نشانه اینه ک بچه سردشه و پهلوهاش رو گرم نگه دار اینکار ...

تو خود خونه  جوراب پاش میکنم اصلا به سرما نمیدمش نمیدونم چرا از دیروز که نان دادم یهو مدفوعش سبز شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو خود خونه  جوراب پاش میکنم اصلا به سرما نمیدمش نمیدونم چرا از دیروز که نان دادم یهو مدفوعش سب ...

ب سرما نیست چون نوزاده بیشتر از ما باید لباس تنش باشه ،،،،بازم با دکتر مشورت کن

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
قبلا خورده بود ولی سبز نشد اصلا تازه اینطور شده از وقتی نان رو دادم

عزیزم میگم ازشیرخشکه منم ب نوزادم شیرخشک نان دادم مدفوعش سبزرنگ وتیرشد نگران شدم ازدکترش پرسیدم گفت اصلا جای نگرانی نیس بخاطرشیرخشک نان هست چون آهن داره

سلام میشه جواب بدید من پسرم از دیروز دستشویی شل و سبز تیره میخوام بدونم از عوض کردن شیر خشک هست یا چ ...

عزیزم یا پهلوهاش سرما خورده 

یا شیر خشکی بهش میدی که حاوی آهنه

اگر پسرت بیتابی میکنه احتمال خیلی زیاد سردی کرده 

گوشاشم دقت کن قرمز نشده باشه

1
5
10
15
20
25
30