2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیبورد من چرا قلب سفید نداره ؟!

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
کیبورد من چرا قلب سفید نداره ؟!

این سوال منم هست

لطفا امضامو بخونین تصمیم گرفتم هروقت که نی نی سایتم اگه کسی سوالی پرسیدطبق چیزایی که دخترخاله م برام تعریف کرده جوابشوبدم البته تصمیم وزندگی هرشخصی به خودش مربوطه نه حوصله بحث دارم نه هدفم تحمیل عقایدهستش فقط وفقط ازروی دلسوزیه همین (دخترخاله من اصلاآدم معتقدی نبود کلا نه خودش نه خونواده وفامیلامون ،بعدازتجربه مرگ موقتش ازاین روبه اون روشده تغییراتش به حدی چشمگیره که برگای همه ریخته،ماخیلی باهم رفیقیم ازبچگی باهم بزرگ شدیم(2سال ونیم ازم بزرگتره)و تنها کسی اَم که براش خیلی از چیزایی که دیده و تجربه کرده روگفته،عزیزان اینم بگم من اولش فکرمیکردم شایدتوهم زده یاتاثیرداروهاییه که تاچندوقت بایدمصرف میکردولی چیزایی گفت ونشونه هایی دادکه مطمئن شدم واقعیه مثلا یک موردش مرگ یکی ازبچه های آشنامون بودجدی نگرفتم چون صحیح وسالم بودن همه شون تااینکه بعداز1ماه ونیم خبررسید توخواب فوت شده و...