2777
2789
عنوان

دیگه جونی برام نمونده

147 بازدید | 8 پست

بچم هجده ماهشه انقد بغلیه باید فقط بغلم باشه پیش من باشه به دیقه برم شام‌ درس کنم گریه میکنه دنیارو بهم میزنه خیلی تا خالا تحمل کردم دیگه حس میکنم دارم  میمیرم جون نمونده حوصله نمونده تازه اگه پیشش نرم ازم زده میشه  دیگه محبت نشون نمیده بهم میره بغل خالش دیگه نمیاد بغلم اونام ک عقده ای بیشتر خوشال میشن میخرم میکنن شما چیکار میکنین با بچتون خدا لعنت کنه باباشو هیچوقت با بچه بازی نمیکنه من به کارام برسم میشینه یا با گوشیه یا تلوزیون میگمم باهام دعوا میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعجب می‌کنم ازین ک بچه میره بغل خالش اونا خوشحال میشم میگی عقده ای 😳 اینجوری ک معلومه خودت بچتو ب ...

وابسته نیس  توخونمون میچسبه به من  میریم مهمون یا جایی منو حساب نمیکنه شیر خواستمی میاد طرفم