2777
2789
عنوان

وقتی از میزان ضریب هوشی ۸۰ایرانی ها صحبت میکنیم+عکسسسی

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 36 پست
هر تحصیل کرده بیکار، بی سواد نیست.

ن ولی اکثرشون هستن مدرک دانشگاه پیام نور آزاد بدون کنکور 

البته بعضیا خوبن ولی تک و توک

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

والا من که  از ۷ سالگی میتونم ریال و تومن و این اعداد رو بخونم ولی چه فایده کل زندگیم یک دهم که هیچ یک صدم این مبلغ هم نیست ولی یکی از همین خنگ ها تو حسابش این مبلغ رو داره🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها 🤦🏻‍♀️

طرف  الکی ساخته بعد اومده میگه خاستگارم اینو فرستاد 

مام عرررر

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
والا من که  از ۷ سالگی میتونم ریال و تومن و این اعداد رو بخونم ولی چه فایده کل زندگیم یک دهم که ...

فرض کن شماهم داری،مگه چقدرش خرجت میشد

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
والا من که  از ۷ سالگی میتونم ریال و تومن و این اعداد رو بخونم ولی چه فایده کل زندگیم یک دهم که ...

آخه دقیقا همون هفت هشت سالگی باید بلد می‌بودیم 

یه سریاشون شاغلم بودن نگاه کردم تاپیکاشونو شغل خوبیم داشتن نمیدونم چی بگم واقعا 

فرض کن شماهم داری،مگه چقدرش خرجت میشد

همش خرجمون میشد عزیزم 

یه خونه خیلی عالی میخریدم تو تهران 

الان خونه های شمال تهران صدمیلیاردن

طرف  الکی ساخته بعد اومده میگه خاستگارم اینو فرستاد  مام عرررر

منم الان تو حساب بابام سه میلیارد پوله 😂ولی خب سه هزار تومنشم مال خودش نیست عایا موجودی بانکی دلیل بر پولدار بودنه؟

چشم از پنجره بردار ….منجی در آینه است 🥀
من به۵میلیارد راضیم🙂

ینی کل زندگیتون پنج نیست؟ الان همه چی دیگ میلیاردی شده با این ارزش پولمون😑

منم الان تو حساب بابام سه میلیارد پوله 😂ولی خب سه هزار تومنشم مال خودش نیست عایا موجودی ب ...

پس براچی هست😂یکمشو بده من 

فیش بانک اینا ساختن کاری نداره الان میخواید من یکی‌بسازم

داشتم حتما بلد بودم خرجش کنم ولی ندارمو تا ابد هم نخواهم نداشت

شاید داشته باشی چرا نداشته باشی 

رفیقش چک نداشته از بابام چک گرفته حالام حساب بابامو پر کرده چکاش پاس بشه 😂

بگو برداره برا خودش😂

2810