پسرم چهار سال و نیمشه، یه دختر یک ماه و نیمه هم دارم
پسرم خیلی شلوغ خیلی ، از دیوار راست بالا می ره تف می کنه گاز می گیره یهو محکم با مشت می زنه سر آدم یا چنگ میندازه واقعا تا حالا ما هيچ کدوم دست روش بلند نکردیم یا هيچ کدام از کارهایی که می کنه رو ما نکردیم تو کوچه هم نرفته یا مهد هنوز نرفته نمی دونم چجوری یاد گرفته از صبح ساعت هفت که بیدار می شه تا ساعت یازده شب که بخوابه دنبالش می دوم کسی و نزنه یا چیزی نشکنه خسته ام خسته نگید چرا بچه دوم آوردی تو رو خدا قضاوتم نکنید کسی از زندگی کسی خبر دار نیست اون ماهی ک من باردار شدم کلی دارو اعصاب می خوردم بابام سه ماه بود فوت شده بود افسردگی شدید داشتم اصلا تو فاز باردار شدن نبودم و دخترم درست اولین سالگرد فوت بابام دنیا اومد دخترم هدیه خداس واسم 😭😭😭😭😭😭😭 بدنم اصلا کشش نداره نه ماه بارداری و هم دنبال پسرم می دویدم فقط بعد دنیا اومدن دخترم خییییییییلی بدتر شده یعنی پسرم مشکل داره باید دارو بخوره بخدا دارم گریه می کنم امشب شوهرمم دیوونه شد از دستش پاشد چند تا داد زد رفت خوابید شوهر من خیلی آرومه امشب اونم قاطی کرد بخدا از صبح کلی باهاش وقت می گذرونم بازی می کنم تا یکم خسته بشه دریغ دریغ دریغ از ذره ای خستگی باید درست ساعت بشه یازده دوازده تا بخوابه شش یا هفتم بیداریم چشمام دارن کور میشن از بی خوابی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احتمالش هست عزیزم چرا دکتر نمیبری شاید اوایل و خفیف باشه بدون دارو درمان بشه
نه اوایلش نیست از همون اول اینجوری بود خودشم خسته شده دیگه بغلم می گیرم مثل گنجشک آروم میشه نمی خوام دارو بخوره نمی خوام آخه چرا بچه من اینجوری شده ما خودمون خیلی ارومیم بخدا
همین که متوجه شدی خوبه عزیز قبول داری پسر مشکلات رفتاری دارد خوبه ...خواهر شوهر من پسرش کوچک بود خیلی اذیت میکرد و خرابکاری و...اصلا قبول نداشت الان بزرگ شده کلاس چهارم اصلا تمرکز ندارد
من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️
نه اوایلش نیست از همون اول اینجوری بود خودشم خسته شده دیگه بغلم می گیرم مثل گنجشک آروم میشه نمی خوام ...
اوایل منظورم این بچه است بزرگ بشه بد میشه ممکنه بمونه روش بعدم دارو خوردن بد نیست اگه پیش آدم قهارش باشه
دیگ اینکه بیشتر میخوره کمبود محبت داشته باشه برات توضیح دادم من خودم خیلییی شیطون بودم سرم دستام پاهام همه چندین چندبار شکست ولی تمرکز داشتم تمرکز داره؟میتونه بشینه با اسباب بازیش بازی کنه؟میتونه یکاری شروع میکنه تموم کنه؟باهاش بازی هوشی کاری کردی؟باهاش سرگرمی کار کردی ببینی چجوریه
🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)