2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچه هاشون متولد نیمه اول ۸۹ هستن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 56 پست
هانی جان چون دخترتون نیمه دومیه امسال میره آمادگی ولی بچه هایی که تاحالا مهد کودک یا آ مادگی نبودن اگه براتون مقدوره حتما پیش دبستانی بفرستین چون تو کلاس اول ممکنه از بقیه بچه ها عقب بیفتن اون وقت سرخورده میشن. اگر هم براتون مقدور نیس تو خونه باهاشون کار کنید.
https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
زنبوری جون سعی کن راجع به این جور موارد مثل دسشویی رفتن و... بچت رو با بچه های دیگه مقایسه نکنی عوضش راه حل علمی براشون پیدا کن .این طوری هم به بچه اسیب میرسه هم خودت.اما درکل بچها تو این موضوع متفاوتن بعضیا از دوسه سالگی وبعضیا تا شش هفت سالگی دسشویی شون مستقل نمیشه . ولی شما میتونین بررا زود تر مستقل شدن کمکش کنید مثلاا باهاش برید دسشویی و ازش بخواین تا شلنگ رو خودش بگیره تا شما بشوریدش یا برعکس شما آب رو دستش بگیرد اون خودش رو بشوره و اگه این کارو کرد تشویقش کنید و به تشویقاتون و آ موزشتون ادامه بدین تا مستقل شه ولی خلی مهمه تحت فشار نباشه چون ممکنه نتیجه برعکس بشه اینا همه تجربیات شخصی خودم بود.میتونید از جاهای دیگه هم تحقیق کنید.
https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خواهر شوهرم معلمه.میدونم که پیش دبستانی رو دادن به مهدها و اجباری هم نیست اما همه میگن که بهتره بچه ها برن و قراره که اجباری بشه سالهای بعد چون تو مدرسه بچه هایی که پیش رفتن معلمها کمتر باهاشون مشکل دارن و راحت ترن.و مهدها هم بسته به ستارشون که چند ستارن بهترن...و قیمت یا همون هزینه به ستاره مهد بستگی داره
دخترمنم اردیبهشت 89. الان یه سال ونیمه که مهدمیره. امسالم همون مهدخودش میذارم برای پیش دبستانی. به نظرم بهتره راحتتره تامدرسه. گناه دارن. برای مدرسه رفتن که 12سال بایدبرن. حداقل یه امسالم خوش باشن. محیط مهدکودک بهتره برنامه هاش جذاب تره. موسیقی دارن بازی و...
دوستان عزیز پیش دبستانی دو که سال قبل از مدرسه حساب میشه ...اجباری نیست ولیکن بهتره جهت آمادگی برای ورد به مدرسه بچه رو ثبت نام کنید چه این دوره تو مهد ثبت نام کنید چه توی مدرسه بهتره بگذورنه سال تحصیلی 94-95 بچه های متولد نیمه دوم 88 و نیمه اول 89 شامل پیش دبستانی دو میشن
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست