2777
2789
من واقعا تعجب میکنم بعضیها با فاصله خیلی کم باردار میشند ،آخه بچه نوزاد واقعا سخته تا بیایی و از شیرو پوشک بگیریش و کمی خودت جون بگیری حداقل 3سال زمان میبره ........افرین به مامانهایی که اینقدر تحمل بالایی دارند و اینقدر اینده نگرند
من که در 5سالگی پسرم هنوز مرددم با اینکه میدونم 2تا بهتر از یکیه
من هرروز بیشتر عاشقت میشم ....پسرم
هر چى هم کم همو ببینى همینکه بدونى یکیو دارى و مشکلى خدایى نکرده واسه پدر و مادر پیش بیاد حدااقلش همدردى میکنه باهات خودش یه دنیاست
البته همه اینجور نیستن و با وجود مشکلات هنوزم خیلیا با هم صمیمانه و کنار هم هستند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لایک به شیوا و لیونا
منم برام سواله چرا با اینهمه امکانات انقدر بچه دار شدن غول شده برای خودش؟!
لباسا و ظرفارو که ماشین میشوره
پوشکم که صاف میره سطل اشغال
مامانای ما همش داشتن کهنه میشستن بیچاره ها ،اخرشم پشت هم میزاییدن :)
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
و البته بابای بچه هم خیلی مهمه
همسر من که اصلا وقتی برای همین یکی هم نداره و اصلا حوصله شو نداره فقط نمیدونم اون چه اصراری داره دو تا داشته باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هرروز بیشتر عاشقت میشم ....پسرم
بالاخره اگرم تو بزرگی خیلی همدم نباشن مه بازم تو سختیا حتما به داد هم میرسن،ولی تو بچگی که بدرد هم میخورن
بچه ها از هم یاد میکگیرن
تعامل با یه بچه دیگه ، اینکه اختلافو چجوری حل کنن،اینکه همه دنیا مال خودشون نیست ،باید با دیگران داشته هامونو تقسیم کنیم.... بنظر من همین اصول کمک ادمه توی بزرگسالی
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
میدونی واقعیت اینه که اینکه دوتا میخوام واگه شرایط مالی اش رو داشتم شاید به 3تا هم فکر میکردم فقط بچه ام نیست
خودمم هستم من همیشه جوون نیستم الان میبینم مامان بابام نیاز دارن من مرتب بهشون سر بزنم به بودن بچم توی خونشون نیاز دارن با اینکه جفتشون شاغل هستن
وقتی خانواده های اظرافم رو میبینم دور هم جمع میشن بهشون حسودیم میشه

خیلی دلم میخواست فاصله سنی بچه هام زیاد نشه ولی فعلا در اقدامم و خبری نیست نمیدونم هرچی صلاح خداست
مادرشوهر من یه خواهر دارن همسن دخترشون ولی همین کلی به دردشون میخوره

ملیحه جان
چون ما اینقدر مادرامون برامون ایثار کردن ولی یاد بهمون ندادن باید در قبال بچه ایثار کرد بچه رو به عنوان یه موجود مزاحم میبینن و اصلا یاد نگرفتن از بچه داری با همه سختی هاش لدت ببرن
درسته که قدیما راحت بچه میاوردن با اون همه سختی ولی یه نگاه به مادرای قدیمی بندازیم میبینیم چقدر شکسته شدن و همش مریضن .
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
به نظر من اگه بچه ها توی بچگیشون باهم خوب و دوست باشن یاد میگیرن که وقتی هم که بزرگ شدن همدیگه رو دوست داشته باشن .مثال من و جاریهام چندان رابطه خوبی با هم نداریم ولی بدلیل جور بودن همسرامون با هم و اینکه اونا خیلی به هم احترام میذارن و خیلی با هم رفیقن ما هم بخاطر اونا هم که شده با هم راه میاییم. من تا حالا ندیدیم یکی از برادرا بخاطر زن داداشش با اون یکی برادرش بد برخورد کنه
مهم ذات بچه هاست باید از اول اونا رو با تحمل و مهربون بار بیاریم ولی خب خیلی سخته
خدا گوید: تو ای زیبا تر از خورشید زیبایم/تو ای والا ترین موجود دنیایم
تو ای انسان/بدان همواره این آغوش من باز است
شروع کن، یک قدم با تو/تمام گام های مانده اش با من!
مینا دو تا که دیگه خیلی نیست..کافیه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ملیحه جون
باور کن آدمها راحت طلب تر شدن
مثلاً یکى از دوستام میگه من دیگه دومى رو نمیارم چون نمیتونم از مسافرتها و مهمونیهام بزنم ! تازه اون یه بچه اش هم همیشه بقول خودش خونه ى این و اون ولو هست چون زن و شوهر دایم بیرونن
یکى دیگه میگه
من از بچه و بچه دارى و شیر دادن متنفرممممممم و اگه مجبور نبودم این یه دونه رو هم نمیاوردم!
در سختی ها به داد هم میرسن

ای گفتی!
خدایی نکرده اگه اتفاقی برای مامان یا بابای من بیفته اینقدر دست تنهام که فکر میکنم از شدت فشار و استرسش میترسم (تازه من در فامیل خیلی همراه و کمک دارم ولی جای خواهر برادر رو نمیگیرن )
بیشتر من دلم میخواست ببینم کسی بوده که دومی هم اوورده باشه و هنوزم به درسش به کارش و به خودش برسه.چون من تو فامیلمون دخترا همه تک فرزندن و به خاطر همین تونستن به ارشد و بقیه کاراشون برسن.یا اینکه به فکر کار باشن.تنها خواهرم 2 بچه داره که بیچاره تو فوق دیپلم مونده و نفس نمیتونه بکشه یه دختر 1 ساله و 6 ساله داره
“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”
2810