2777
2789
عنوان

بیاین واستون یه قتل رو تعریف کنم:))

3464 بازدید | 31 پست

خیلی راحت بچه مردم و کشتن:😑

هستین بگم

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریال قضاوت پرونده جنایی شماره چهار ورژن ایرانی😂😹

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 

خب بزارین منم تعریف کنم

پسر همسایمون ۱۹ سالش بود شب با دوستاش میرن گردش

موقع برگشتن یکیشون لایو باز میکنه این پسره هم میره لایو تو لایو با یه شخصی دعوا میکنه لفظی

اینجام شهر کوچیکه و همه همو میشناسن بهش میگن پیدات میکنیم

پسره بیچاره هم مست بوده میان پسره رو ساعت ۴ نصف شب وقتی میرفته خونشون میگیرنو ۳ نفری میریزن سرش یکیشون با قمه میزنه به رگ دست پسره و فرار میکنن و پسره میفته کف خیابون و چون ساعت ۴ نصف شب بود کسی  اون اطراف نبوده بدبختو ببره دکتر انقد میمونه اونجا و  انقد ازش خون میره که میمیره بیچاره 😢😢

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

اینجا همیشه یه عده کاربر که تعدادشون کم نیست هست🤝🏻

نمیدونم چرا همش میگین هستین نیستین؟!

هستیم جانم هستیم!

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
واقعی یا داستان ؟

نه واقعا اتفاق افتاده

خب بزارین منم تعریف کنم پسر همسایمون ۱۹ سالش بود شب با دوستاش میرن گردش موقع برگشتن یکیشون لایو با ...

خدا بیامرزدش

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

من پرستار روانپزشکی ام..یبار سر ویزیت خانم دکترمون تعریف کرد ک آره تو بخش مردونه(من بخش زنونه روان بودم)ی مرد معتاد شیشه ای آوردن ک سر ظهر تو توهماتش بچه مردم رو گوسفند میبینه و سرش رو میبره...میگفت بچهه با ناخن آسفالت رو کنده...و این ک حکم روان میگیره و تبرئه میشه...

خون پامال شده مث این ندیدم ...