2777
2789
عنوان

درد سینه دختر ۸ ساله...

1042 بازدید | 15 پست

من امروز خونه ی خواهرم بودم از وقتی دخترش از مدرسه اومد گفت سینه‌ام درد میکنه...

میدونین دلیلش چیه؟

قدش ۱۳۳ وزنش ۳۵ 

آخه زوده واسش که😥

جهان سوم جایی نیست که از نظر اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، از بقیه ی کشور های اروپایی و آمریکایی عقب باشه...جهان سوم جایی هست که دختر ۱۵-۱۶ ساله، میشینه توی کافه ی پر دود و دمه و سیگار میشه و فکر می‌کنه چه کار شاقی انجام داده...

بااجازه استارتر سلام دوستان کسی اسایشگاه سالمندان کار میکنه 

من یه مادری دارم همه اموال به نامشه همه خوش گذرانی داره میگه نمیزاره ازدواج کنم میخواد همه اموال خودش بخوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

🤕چقد ما دخترا از همون بچگی دردسر داریم 

یه ختنه میکنن این پسرا همونو دارن تا آخر عمر بکنن تو حلقمون که آرههههههه درد کشیدیییییممممم مااااااا

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
وقتی بچه بودم منو مینداخت داخل اتاق درقفل میکرد یا باابتابه لبمو پاره میکرد

جان؟

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
اکثر بچها بلوغ زودرس دارن این دوره متاسفانه

آخه اینقدر زود...بچه هنوز نصف رشدش رو نکرده که

جهان سوم جایی نیست که از نظر اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، از بقیه ی کشور های اروپایی و آمریکایی عقب باشه...جهان سوم جایی هست که دختر ۱۵-۱۶ ساله، میشینه توی کافه ی پر دود و دمه و سیگار میشه و فکر می‌کنه چه کار شاقی انجام داده...
علائم بلوغ زودرسو نداره؟زیر بغل هاش اینا مو دراورده

نه هیچی

2810