2777
2789
14پرومکس 256 2سیمکارت پارت zaa نات اکتیو دیروز 63تومن بود عزیزم کجا قیمت کردی

من می خوام بخرم 

ولی نمی دونم جای مطمئن کجاست 🤨

اصلا از ایران هیچ چیزی اعتماد نمی کنم بخرم 

سما سراغ داری جای قابل اطمینان؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 14پرومکس دارم اصلا قابل مقایسه با 13پرومکس نیست. 

شارژم نسبت ب اون بهتره... نکته مثبتش ناچ بالای سری 14هست

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
چرا اونوقت 

بدرد نمیخوره .هیچ قابلیتی نداره ....بعضباش که میگن اصله که کلا تک سیم کارته ...شریت نداره بلوتوث نداره عکسا رو نمیدونی از ی گوشی بگوشی دک چجوری اتتقال بدی برنامه های ایرانی رو ساپورت نمیکنه .. قیلترشکن تواین اوضاع سخت گیر میاد واسش   به کامپیوتر نمیخوره

مگه اومده که حضرات نظر می دن ؟ 

عزیزم هرسال مهرماه سری جدید ایفون عرضه میشه. الان 4ماه ک 14اومدخ

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
من می خوام بخرم  ولی نمی دونم جای مطمئن کجاست 🤨 اصلا از ایران هیچ چیزی اعتماد نمی کنم بخرم&n ...

بزن تو اینستا ایفون بگیر. 

من همیشه از ایشون میخرم گوشیا رو... ایفونچی هم مطمن هست اما سری 14و نمیفروشه. 

اما ایفون بگیر میفروشه

اره می دونم ۴ ماهه اومده  منظورم اینکه چه جوری تو این مدت کم فهمیدن روش خط می آفته  در ض ...

ایران مهرماه میاد دیگ بقیه کشورا شهریور ماه(به تاریح ایران میاد) خدا قبول کنه من الام با 14دارم با شما چت میکنم

شماره ایفون رو داری ؟  اینستاگرام ندارم

تو گوگل سرچ کن جفشون میان. هم ایفون بگیر هم ایفونچی

2810