2777
2789
دروغه  اگ بود چرا ی عده ک خودتونم میدونین کیا هستن این همه ظلم کردن ولی جواب پس ندادن  چ ...

میدن مطمعن باش

ما هیچ الهی همه تو.... لطفا برای شفای برادرم ورسیدن به عشقم برام دعا کنین ویه صلوات مهمونم کنین....❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم.....؛چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی.....❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی شوهرعمه دارم ک کلی ار ارث پدربزرگ مارو برده یه ابم روش..

.

.

.

هیچی دیگ با هفتاد و خورده ای سن ،از منم سرحال تره

حالا من تو دلم بگم اخی فلانی فلانه فردااش خودم فلااااااان میشم

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

خودمم پس دادم دقیقا این اونو ولی حسش نیست بگم 

ما هیچ الهی همه تو.... لطفا برای شفای برادرم ورسیدن به عشقم برام دعا کنین ویه صلوات مهمونم کنین....❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم.....؛چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی.....❤
دروغه  اگ بود چرا ی عده ک خودتونم میدونین کیا هستن این همه ظلم کردن ولی جواب پس ندادن  چ ...

عزیزم ب موقش. هرچیزی زمان داره ک اونم فقط خوده خدا میدونه

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

نه خیلی منتظرم ببینم

عاقبت اونایی که حقمونو خوردن و دلمونو شکستن چی میشه

فعلا که اونا خر مراد و سوران و ما گرفتار

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..
2810