مامانم معلمه ۳ بعد ظهر میاد وقتیم میرسه انتظار داره غذا اماده باشه چای حاظر باشه خونه تمیز باشه خب منم آدمم یروزای خسته میشم دلم استراحت میخواد یا میرم کلاس وقت نمیکنم برسم خونه بیاد هم غر میزنه مردم دختر دارن منم دختر دارم
الانم شام مهمون داریم زنگزده گفته غذا رو تو بزار منم قورمه سبزی رو گذاشتم مونده برنج خب مگه من اشپزم بلد نیستم چی بپزم چی نپزم برنجام همیشه خمیر میشه چه خاکی به سرم بریزم خمیر نشه؟؟یادم بدین تروخدا😂
اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶♀️
بعدش مامانت بعیده قبل از رفتن ب سر کارش بفکر نباشه.
شاید داره شمارو کدبانو تربیت میکند خودت بیخبری.
چونکه اکثرا مادرای کارمند زبل هستند...
آشپزی بلد نیستم ولی امیدوارم موفق باشی
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
عزیزم کارای الان کار نیس زندگیای قبل هنوز کارا بیشتر بودن ، باید فرز و سریع باشی مادرت حق داره توام فردا از دخترت همچین انتظاراتی رو داری بیشتر وقت همه ما با گوشی زوال میشه