2777
2789
عنوان

افتادن بچه از کریر

207 بازدید | 14 پست

بچمو تو کریر خوابونده بودم یهو بیدارشدن افتاد البته رو پتوافتاد ولی کلی گریه کرد بعد آروم شدنش گزاشتم زمین آنقدر سینه خیز رفت یکم بالا آورد یعنی خطرناکه ببرمش دکتر؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه از روی کریر اونم روی پتو فک نکنم والا اسیبی بهش رسیده باشه ولی اگر محکم سرش خورد زمین و صدا داد ...

نه صدا نداد آنقدر ۴دست وپا موند بالا آورد نگرانم 

اگه افتادنی به سرش ضربه نخورده احتمالا اگه تازه شیر خورده بوده بخاطر اون بالا آورده ولی اگه به سرش ض ...

یک ساعت و نیم قبلش شیر خورده بود.البته رفلاکس داره یک هفته میشد دیگه بالا نمی‌آورد تاامروز بالا آورد یکمی

نه فقط کلی گریه کرد بعدش بامن حرف می‌زد می‌خندید

گریه اش بخاطر اینه ک ترسیده نگران نباشین بالا اوردنشم بخاطر رفلاکس هست چون بعد خوردن شیر خوابیده جمع شده تو معدش انشالله ک مشکلی پیش نمیاد بازم یه درصد اگه دیدین بالا آورد بهتره ببرین دکتر

گریه اش بخاطر اینه ک ترسیده نگران نباشین بالا اوردنشم بخاطر رفلاکس هست چون بعد خوردن شیر خوابیده جمع ...

مممنونم عزیزم که انقدر خوب راهنماییم کردی.علایمشو چک میکنم خدایی نکرده دوباره بالا بیاره سریع میبرم دکتر.

2810