2777
2789

دخترم هیچ هم بازی نداره.همش توخونست.کلا صبح تاشبش به کارتون وگوشی ونقاشی میگذره.هی ازاین اتاق میره تواون یکی مثل سرگردوناست.حوصلش همش سرمیره.خونمونم یکی مهمون میاداین قدردیربه دیرکسیومیبینه شبیه دیونه هارفتارمیکنه.خیلی شلوغ میکنه.خودمم خیلی شرایط اینکه بیرون ببرم وندارم.بازی سرگرمی راه حلی اگه دارین پیشنهادبدین.شماهاچه برنامه ای بابچهاتون دارید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تک فرزنده؟؟یه بچه دیگه بیار 

خب شما که حوصله بیرون رفتن نداری دیگه کاری نمیشه کرد نمیشه که بچه رو تنها فرستاد بیرون گناه داره حوصله کن حداقل روزی نیم ساعت ببرش پارک یا خونه مادر بزرگی خاله ای و عمه ای اینجوری بچه دق می‌کنه تنها توی یه خونه

تک فرزنده؟؟یه بچه دیگه بیار  خب شما که حوصله بیرون رفتن نداری دیگه کاری نمیشه کرد نمیشه که بچه ...

حوصلشودارم.تازه زایمان کردم.نوزاد۲ماهه دارم.هواهم سرده.چطوری برم بیرون؟خونه اقوامم واقعاسرده بیرون بابچه کوچیک فقط میتونم خونه مامان بزرگاش ببرم.هفته ای یه بارم بیرون میبریمش و...ولی بازم میگه حوصلم سر رفته

حوصلشودارم.تازه زایمان کردم.نوزاد۲ماهه دارم.هواهم سرده.چطوری برم بیرون؟خونه اقوامم واقعاسرده بیرون ب ...

خب با بچه سرگرمش کن مثلا با هم خاله بازی بکنی نی نی تو بچه ات باشه نی نی اون یه عروسک بعد برید پیش هم مهمونی یا با فیل تر عکس بازی کنید یا دابسمش درست کنید آشپزی کنید با هم و...