2777
2789

من موهام‌بلنده ولی ضعیف شده میریزه اصن یه وضعی چربم هس سرم شامپو مناسب موی چرب میزنم هر ۲روز باس برم  حموم نرم افتضاااح میشه 

پوستمم چربه ولیییی خوب نیسسسسس نمیدونم چرا یجوریه جوش کم میزنم روتین پوستی و مو هاتونو بگیدد

فقط اونا که پوست و مو شون خوبه⚠️

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓

اینا رو میزنم هر شیش ماهم پروتیین تراپی میکنم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

به پوستمم فقط مرطوب کننده هیدرودرم میزنم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جوشای هورمونی داشتم هرموقع نزدیک پریود بود میزدم ی هفته میبرد تا کاملا میرفت 

روغن درخت چای خریدم هربار بعد حموم میزنم رو جوشام و روی بینیم خیلی تاثیر داره 

مو هم با هر روغن مناسبی میشه تقویت کرد ولی خیلی محکم نبند و مدل موهاتو همیشه یجور نگه ندار 

۵۰ یا ۶۰ روز یبارم نوک گیری ساده کن 

اێوارەیەو بە تەنیایی کۆلە خەمێم لە کۆل ناوا چی بە سەرێم ها بەم اێوارا کەس لە دۆرێم بۆم نەماوا..

منم مثل شمام دو روز نرم حموم میتونی از موهام روغ استخراج کنی 

یه شامپویی هست از باسلام خریدم خوبه هم نرم کننده‌س هم خوب چربی مو رو میگیره 

برای پوست هم من ماسک میزدم یه مدت ماسک ورقه‌ایی بد نبود

ولی صابون تریاک(نخندین فقط) مامانم واسم گرفت واقعا خوبه 

ماسک زیرچشمم از نوع خیاره واقعا با مداومت تاثیرشو میشه دید

فریاد بزن که زن شکوهه! این رود زلال 🏞زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه!🏔 😊 ثریا هم اگه باشه بهش میرسه ایرونی فقط کافیه پاشه!😎😃
با اجازه‌ی اسی ببخشید  میگم گلاب به مرور زمان پوستو سیاه میکنه؟  وگرنه گلاب خیلی خوبه بر ...

منم اینجوری شنیدم دیگه راست و دروغشو نمیدونم 

ولب فکر کنم pH پوست رو عوض میکنه زیادش خوب نی

اێوارەیەو بە تەنیایی کۆلە خەمێم لە کۆل ناوا چی بە سەرێم ها بەم اێوارا کەس لە دۆرێم بۆم نەماوا..