2777
2789
عنوان

ننه های نینی های ناز فروردین و اردیبهشت 94 تاپیک چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 29670 بازدید | 2080 پست
روز 15 من دخترمو پیش دوتا دکتر میبردم یکی گفت روزی 25تا یکی گفت روز 15 ، 15قطره روزی یکی اضافه کن تا 25
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
من اول به حرف دوم گوش کردم اما دیگه بعد چندروز هرروز 25تا دادم
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز 29 اردیبهشت ساعت 8 صبح با سزارین به روش اسپاینال نی نی رو به دنیا اوردم خیلی استرس سلامتی نی نی رو داشتم وقتی نی نی رو دراوردن و صدای گریش تو اتاق پیچید و فیلمبردار گفت نی نی سالمه واقعا تو ابرا بودم وفقط گریه میکردم وقتی صورتشو بهم چسبوندن از گرمای وجودش عاشقش شدم
مامانی جون دکتر مقدادی تو شهران دکتر اطفال هستن که بیشتر تمرکز کاریشون روی مشکلات گوارشی اطفال هست. تو نت اسمشونو بزن و برو تو سایتشون میفهمی. دکتر پسر من هستن و خیلییی راضیم. من 3تا دکتر عوض کردم. تازه دکتر اول پسرم دکتر سماعی بود، پدر nicu ایران ولی اینو خیلی بیشتر قبول دارم.
سلام دوستان دیروز رفتم فیلمه مادره اتاق عملو گرفتم . فوق العاده بود چه لحظه اى اون موقع که بچه از شکم میاد بیرون . قربون قدرت خدا از دیروز یه حالى ام خداروشکر هزار بار