2777
2789
عنوان

ننه های نینی های ناز فروردین و اردیبهشت 94 تاپیک چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 29670 بازدید | 2080 پست
دختر من اصلا شیشه نمی گیره . اما شیرم خوبه فکر می کنم اخه همیشه لباسام خیسه خیسه .فکر می کنم دخترم اصلا به مکیدن علاقه نداره شیر می پاشه تو دهنش اونم فقط زحمت قورت دادن رو میکشه البته نفخ شدید هم داره کولیکز میدم نزدیک دوماهشه ام نمی خنده
الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم .الهی آمین .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا گفت کمه؟۴٠٠_۶٠٠گرم نرماله دحتر من۶۵٠گرم اضافه کرده
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
تکتم یاد گرفته تا ٨صبح بیدار باشه!!
منم تا صبح میشینم شوشو رو هم.صدا نمیکنم میگم.گناه داره میخواد بره سرکار
صبح که تکتم میخوابه منم میخوابم بعد دو سه ساعت پامیشم خونه رو تمیز میکنم و... هرکی میبینتم میگه چقدر خوب لاغر شدی
خبر نداره چقدر خواب دارم چقدر فعالیت .خبر نداره توی یه ماه چندبار دکتر رفتم ١٢بار دخترم ازمایش داد که هر سری از دو روز قبل ازمایش تا روز خود ازمایش به قدری گریه میکردم هلاک میشدم مخصوصا اون سه شبی که بستری بود دیگه ازبس گریه کردم چشمام شده بود کاسه خون
یه جوری موقع خون دادن گریه میکنه و اشک میریزه که اونسری یه خانمه هم تو ازمایش به گریه افتاد
ولی خداروشکر که تموم شد منم این بیخوابیو .. رو تحمل میکنم فدای سرش

مشکل اینه که وسواس دارم تا میخوابه همش دارم, یه جای خونه رو میسایم اگه تمیز نکنم اعصابم خورد میشه برا همین استراحت تعطیل شده برام اما از پرروییمه که سرپام گاهی بچه به بغل چنان سرم گیج میره تا حالا چندبار داشتم میفتادم خدارحم کرد بهم اخه سرم.گیج بره از حال میرم تاحالا چندبار اینجوری شدم از طرفی مامانمم پاش درد میکنه منم اصلا به روی خودم نمیارم حالم اینجوریه که تو زحمت نیفته همش میگم خوبم
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
من.پدی لاکت چندسری دادم بالا اورد دیگه ندادم بعد نگاه کردم دیدم انگار خرابه!! امروز قراره شوشویه دونه دیگه بگیره
سلام زهرا جان، تکتم خوبی؟پسر من سر یک ماهگی یک کیلو و صد اضافه کرد که دکتر گفت زیادی وزن گرفته، میگن هفته ای ۲۰۰گرم باید بچه وزن بگیره، یعنی ماهی ۸۰۰گرم، راستی پسر منم کولیک داره دکتر گریپ میکسچر داده که نوشته موقع درد نصف سیسی بده، هیچی مثل گریپ میکسچر نیست
کولیک واسه یکی کمه واسه یکی زیاده دردش،دکتر بهم گفت باید برنامه غذایی تو درست کنی،مثلا ماست بخور اما دو سه قاشق،شیر نخور بجاش قرص کلسیم بخور،پنیر بخور،حبوبات فعلا ممنوع،میوه های تابستون بیشترش نفاخه،مثلا گوجه سبز رو یکی صبح بخور یکی ظهر یکی شب اگه هوس کردی، خلاصه گفت فعلا باید مراعات کنی، خداروشکر گوش شیطون کر پسرم یکم ارومه