2777
2789
عنوان

ننه های نینی های ناز فروردین و اردیبهشت 94 تاپیک چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 29670 بازدید | 2080 پست
سلامممم خوبید؟؟ دختر منم وارد 7 شده از وقتی قطره آهن میدم یبوست گرفته بچه های شما هم همین جورن؟؟ من از فرنی شروع کردم از جمعه هم حریره بادوم میدم
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
من دو روزه اهن میدم علایم یبوست هنوز خودشو نشون نداده پسر منم فرنی و حریر بادوم می خوره.اما چیزی که وزنشو خوب بالا می بره خوابیدنه
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا جون دختر من 2800 وزن تولدش بود. وزن 5 ماهگی 5950 و شش ماهگی 6500. دکترش از وزن این ماهش راضی بود. با آهن هم یبوست نگرفته البته من روزی سه قاشق آب سیب هم بهش میدم. آب جوشیده هم میدم.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
دختر منم اهنو نمیخوره چه ایرانی چه خارجی
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
من تازه دارم تمرینش میدم بشینه شش ماهو یه هفته شه یه هفته هم هست فرنی و لعاب میدم
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
ان شاالله واکسنش سبک باشه براش برا تکتم که از اون دوتا راحتتر بود
دورا جون و مهرایین جون میرید سرکار دخملتون کجا میمونه؟
سلام اوری بادی! شاغلین عزیز و نی نی های نازشون. دختر من پیش باباش می مونه. اول میخواستم بذارم مهد رفتم چندجا هم دیدم ولی خیلی خوشم نیومد. شوهرم اول گفت تا 6 ماه نگهش میدارم بعد دلش نیومد گفت تا عید هم نگه میدارم. بعدشم خدا بزرگه!!! طفلی عصر که من میرم خونه یه ساعتی با هم هستیم فرصت میکنه چیزی بخوره یا حموم بره و بعد میره سر کار تا بوق سگ!
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!