2777
2789
عنوان

365 روز مگ سریاله؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 24 پست

👋 سلام به همه‌

مسابقه‌ی هیس‌طوری با ۵ میلیارد (🤯) جایزه مثل لپ تاب ، تلفن همراه ، چهل میلیون تومان پول و...در حال برگزاری هست،  🎉،

این مسابقه زیر نظر انتشارات سوره مهر و کاملا مورد اطمینان است.

اون دوستانی که تا به حال عضو نشدید از طریق لینک زیر می‌تونید وارد مسابقه بشید.😍

https://ketabno.com/register?inviteId=wialKkJlnk

من دیدم ولی اصلا خوشم نیومد بیشتر ص ح ن ه داشت تا داستان

خیلی بی دلیل یهو میرفت سر اون قضیه😑

بابا حداقل موقع اش باشه ی جیزی 

حیف اینه اسمشو بزاری فیلم چون سر تا پاشون دیده میشد😑

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️                     💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿               همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونی‌بمون‌یارقدیمی💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

👋 سلام به همه‌ مسابقه‌ی هیس‌طوری با ۵ میلیارد (🤯) جایزه مثل لپ تاب ، تلفن همراه ، چهل میلیون ت ...

بچه ها این لینک مسابقه رو فرستادم حتما ثبت نام کنین و شرکت کنین خیلی مسابقه باحالیه من خانوادگی شرکت کردم     

خیلی بی دلیل یهو میرفت سر اون قضیه😑 بابا حداقل موقع اش باشه ی جیزی  حیف اینه اسمشو بزاری فیل ...

واقعا هیچ مفهومی نداشت. اصلاا دوست نداشتم. 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
موضوعش چیه؟

تخیلیه

صحنه داره 

پسره پولدار عاشق دختره میشه

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم
👋 سلام به همه‌ مسابقه‌ی هیس‌طوری با ۵ میلیارد (🤯) جایزه مثل لپ تاب ، تلفن همراه ، چهل میلیون ت ...

بچه ها این لینک مسابقه رو فرستادم حتما ثبت نام کنین و شرکت کنین خیلی مسابقه باحالیه من خانوادگی شرکت کردم