2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 55946 بازدید | 9067 پست

✨️﷽

مـ🥀ــ‌ادر به من آموخت 

هیچ‌گاه، دست از امامت برندار...،

حتی اگر تنها، تو بودی و تو...!

به هر وسیله و بهانه‌ای، در پی یاری او باش....

"به دَمی یا دِرَمی یا قلمی یا قدمی"

❤️ و مهم تر 

با دعاهـ🤲ـ‌ایی سخاوتمندانه از سوز دل و عمق جان برای تعجیل فرج حجّت غریب زمان آن هم در این برهه ی حساس تاریخی ...

ما میتـ💪ـ‌وانیم تاریخ را ورق بزنیم

و به قسمت های شیرین آن برسیم

ظــ☀️ـ‌هور نزدیک میشود

اگر دست از یاری ولی زمانت بر نداری

✔️اگر اهل تسلیم و ضعف نباشی

✔️ اگر همواره آماده و در میدان باشی

✔️ اگر فرهنگ ایستادگی را زنده نگه داری ...

ومؤمنان فقط باید بر خـــدا توکل کنند

🌹دوستان مهدوی، با نوشتنلبیک.یا.مهدی#  

یا حدیث و مطلب در ثواب تاپیک شریک باشیم

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
سلام عزیزمخدا قوت

بهار جان🌹

متن بالا با تغییر یک کلمه و هشتک 😊

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانما فردا سه شنبه ساعت ۱:۴۵ دقیقه بعد ظهر تاپیک داریم استارتر این هفته کاربر baharrrrr400 هست ...

سلام من شب میام چشم🌷

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
سلام خانما فردا سه شنبه ساعت ۱:۴۵ دقیقه بعد ظهر تاپیک داریم استارتر این هفته کاربر baharrrrr400 هست ...

هنوز تایپک رو نذاشتن؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
هنوز تایپک رو نذاشتن؟

سلام عزیزم

نه هنوز 

متن تقسیم بشه 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

@عطر_نرگس_بوی_یاس    

سلام عزیزم می‌دونی عنوان چی هست؟

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

@ظهور313    

@خانمحاجآقا    

سلام بر همگی 🌹

دوستانی که متن میخوان لطفا لایک❤️

سلام بهار جان نمیدونم عنوان رو چی

در نظر گرفتن😊

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
@عطر_نرگس_بوی_یاس سلام عزیزم می‌دونی عنوان چی هست؟

چیزی که الان به ذهنم میرسه

در پی یاری او باش.... هست

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
@ظهور313 @خانمحاجآقا سلام بر همگی 🌹دوستانی که متن میخوان لطفا لایک❤️سلام بهار جان نمیدونم عنوان ر ...

اگر نیومدن چی؟

اگر نیومدن چی؟

وااسفاها  😖 ده دقیقه وایستیم نیومدن 

دیگه همون عنوان رو بزن 😊

@ظهور313 @خانمحاجآقا سلام بر همگی 🌹دوستانی که متن میخوان لطفا لایک❤️سلام بهار جان نمیدونم عنوان ر ...

برای متن هم کسی نیست 

من و شما هستیم 

چند تا متن داریم؟

وااسفاها 😖 ده دقیقه وایستیم نیومدن دیگه همون عنوان رو بزن 😊

ما میتوانیم تاریخ را ورق بزنیم

اینم میشه برای عنوان 

۵ تا متن هست @مهدی_بیا_omidezahra هم هستن😍🌹

چون لایک نکردن..

بچه ها من تازه رسیدم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.