2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54426 بازدید | 8930 پست
﷽💕هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى‌ وَ دِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ ...

ممنونم عزیزم 

فقط من متوجه نشدم دقیقا نفر چندم به بعد رو تگ کنم🙁

ظهور جان هم جواب نداده

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

@ظهور313    از اول تا.  باران۶۱۶۱.   ۱۵۰ نفر

@خانمحاجآقا    

از بنده _خدا هستم تا.     ۲۲taranee.     

@دلخوشی1    

از سلین۹۷۸۲۹  تا.      towانجلا

خودم.#  

ازمائده خودمون 🌹 تا هدایتn

@baharrrrr400    

از اللهم _عجل _لولیک_الفرج تا پریبابونهسابق

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهم صل علی محمد و آل محمد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ممنونم عزیزم فقط من متوجه نشدم دقیقا نفر چندم به بعد رو تگ کنم🙁ظهور جان هم جواب نداده

سلام ...میشی بعد بهار🌹

واز نفر چهارصدم از پریبابونهسابق به بعد

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
سلام ...میشی بعد بهار🌹واز نفر چهارصدم از پریبابونهسابق به بعد

ممنونم عزیزم 💚

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

ای خدای بزرگ 

چن ساله منتظرم 

میشه از اینجا صدامو بشنوی من هم باردار شم 🥹

یا امام زمان تو بزرگی کن اقایم میشهههه یعنییی😭

کرم تو شکر 

شکرررررررر😭

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

ای خدای بزرگ چن ساله منتظرم میشه از اینجا صدامو بشنوی من هم باردار شم 🥹یا امام زمان تو بزرگی کن اقا ...

خدا دلتو از غم بی غم کنه 

و فرزندی که نور چشمتون بشه 

به شما عنایت کنه 

با دعای و عنایت مستجاب مولا 

صبر کن و تسلیم امر خدا باش .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام ...میشی بعد بهار🌹واز نفر چهارصدم از پریبابونهسابق به بعد

ممنونم عزیزم 💚

خدا دلتو از غم بی غم کنه و فرزندی که نور چشمتون بشه به شما عنایت کنه با دعای و عنایت مستجاب مولا صبر ...

هییییییی🥹

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

سلام ظهورجان میگم چون استارتر هستی میخوای کاربرای شما که بیشتره من تگ کنم؟؟شما ۵۰ تای منو تگ کن

خدا قوتت بده عزیزم 

قبول باشه بانو جان 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام عزیزم ۵۰ نفر دوم یعنی ؟

پست قبلش که می‌خونید 

متوجه میشدی که بعد بهاری عزیز دلم 🥰

قبول باشه بانو جان 🤲

خدا قوتت بده عزیزم قبول باشه بانو جان

فدات عزیزم.

همچنین

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
ای خدای بزرگ چن ساله منتظرم میشه از اینجا صدامو بشنوی من هم باردار شم 🥹یا امام زمان تو بزرگی کن اقا ...

ان شاالله عزیزم سال دیگه این موقعه نی نی تو بغل باشی❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
ان شاالله عزیزم سال دیگه این موقعه نی نی تو بغل باشی❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهماللهم ص ...

عزیز دلی خدا از دهنت بشنوه 😍