2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54605 بازدید | 8933 پست
﷽می دونیدمعنی انتـ🕛ـظارحضرت چیه ؟!یعنی همه ی ما در هر جایگاهی که هستیم و با هر توانایی که داریم ، ب ...

بسیار عالی 

فقط یادت باشه عکس زیر متن قرار بگیره 

برای تاپیک زدن هم امتحان کن 

فقط تاپیک رو ثبت نکن 

تالار و اینا هم 

عمومی و درد دل انتخاب کن 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

می دونیدمعنی انتـ🕛ـظارحضرت چیه ؟!
یعنی همه ی ما در هر جایگاهی که هستیم و با هر توانایی که داریم ، ببینیم چه کاری از دستمون بر میاد تا برای زمینه سازی ظهور انجام بدیم.

🍂دوستان خوبم🙂❤️وقت حرکته ✋

انتظار توقف نیست حرکتی رو‌به جلوست.

پس توانایی خودت رو دستِ کم نگیر

پاشو سلاحتو، دستت بگیر 🔑

یکی با هزینه کردن وقت ارزشمندش⏰

یکی با دست و  قلم  ✍️

یکی با زبان و گفتگو🗣

یکی با پولش 💳 و.....
و البته ،همگی ما با سلاح دعا و صبر 

منتظریم تا این وعده ی خدا محقق بشه 👌

... فَانْتَظِرُوا إِنِّي مَعَكُمْ مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ

و‌ در انتظار باشيد كه من نيز با شما از منتظرانم.(۲۰یونس) 

و همین انتـ🕛ـظار،

درواقع خودش جزیی از فرج و گشایش،برای همه ماست🤲

🍁با نوشتن اللهم_عجل_لولیک_الفرج#    درثواب تاپیک سهیم باشیم❤️

دوست داشتین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم🌻

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من هشتک رو پاک نمیکردم

اشکال نداره گلم 

پس سر ساعت حاظر باش 

مشکلی پیش اومد 

شما تاپیک بزن 😘

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
اشکال نداره گلم پس سر ساعت حاظر باش مشکلی پیش اومد شما تاپیک بزن 😘

چشم قربونت برم برو مدرسه دیرت نشه😘

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

عنوان

کوله بارت ببند آماده شو 

یا 

توانایی شما چیه 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

تقسیم تگ کاربران از تاپیک نعره مستانه ابلیس @maede65

@مائده6525221    

۱۰۰کاربر اول

@baharrrrr400    

۱۰۰ کاربر دوم 

@نخودچی1403    

۱۰۰ کاربر سوم  

@دلخوشی1    

۱۰۰ کاربر چهارم  

ظهور

۱۲۵ کاربر آخر  

موفق باشید 

یا علی .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
پیشنهاد عنوان ببین توانایی تو چیه.... تو چه توانایی داری @ظهور313

عزیزم وقتی بچه ها آمدن متن ها رو به ترتیب که گزاشتن شده بی‌زحمت تقسیم کنید .

سلام برهمگی

ثواب تاپیک نثار روح تمام شهداء از صدر تا اخیر ،سلامتی و فرج مولایمان یابن الحسن و رضایت قلب نازنینشان باصلواتی شروع می کنیم

🌹هرکی متن میتونه بزاره لایکم کنه

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
سلام برهمگیثواب تاپیک نثار روح تمام شهداء از صدر تا اخیر ،سلامتی و فرج مولایمان یابن الحسن و رضایت ق ...

عزیزم تاپیک نماز باید اول باشه

عزیزم تاپیک نماز باید اول باشه

سلام عزیزم 

فاطمه جان گفتن اگر کاربر دلبرشم نیومد نهایتا تا ده و پنجاه دقیقه خودت زحمت بکش تاپیک رو بزن 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم فاطمه جان گفتن اگر کاربر دلبرشم نیومد نهایتا تا ده و پنجاه دقیقه خودت زحمت بکش تاپیک رو ب ...

سلام عزیزم

چشم ❤️

سلام عزیزمچشم ❤️

من تگام مشکی میشن 😖

تاپیک متن تگتون کردم نمیدونم اعلانم

براتون اومد یا نه؟

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.