2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54633 بازدید | 8933 پست
سلام بعدازظهر بیام خوبه؟

آره 

چرا بد باشه😁😀

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
آره چرا بد باشه😁😀

چون ساعت نگفته بودن اون موقع🤣

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان مهدویفردا سه شنبه تاپیک فراخوان برای کسانی داریم که می‌خوان ان شاء الله نماز شروع کنند . ...

سلام عزیزم منم هستم فقط ساعت چند

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚
سلام عزیزم منم هستم فقط ساعت چند

۱۰:۴۵ صبح

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
چون ساعت نگفته بودن اون موقع🤣

عزیز ،ساعت ۱۰:۴۵ صبح تشریف بیارید 

اگر تونستید ..

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام عزیزان مهدویفردا سه شنبه تاپیک فراخوان برای کسانی داریم که می‌خوان ان شاء الله نماز شروع کنند . ...

منم چند نفر رو امشب تو یه تاپیکی پیدا کردم که میخوان نمازخون باشن.
اسامیشون رو براتون بفرستم؟
یکیشون دوست خودمه که گفت بهتون بگم تگ بشه تو تاپیکتون.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
عزیز ،ساعت ۱۰:۴۵ صبح تشریف بیارید اگر تونستید ..

چه پستی باید بذارم که صفحات جلو برن؟
متنش همون متن صفحه 499 هست؟
چون خیلی وقته تو این تاپیکای گفتگوتون نبودم فراموش کردم شرایط چطوریه. این تاپیکم که دیگه کلا جدیده.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چه پستی باید بذارم که صفحات جلو برن؟متنش همون متن صفحه 499 هست؟چون خیلی وقته تو این تاپیکای گفتگوتون ...

سلام مجدد. حدیث و دلنوشته وتلنگر ، 

داستانک  حتی تجربه شخصی  و راهکاردر مورد

نماز باشه  عالی میشه.نتونستین هم ذکر صلوات.

یا همراهی وپاسخ به دوستان وسوالات درین زمینه  وهر شخصی که التماس دعا دارن ...

مهم تو داغترین رفتن وموندنش هست و

احتیاج به پست زیاد و مشارکت .

خدا خیرتون بده که همیشه تو راهنمایی 

مذهبی ومعنوی پیش قدمین🌹

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
چه پستی باید بذارم که صفحات جلو برن؟متنش همون متن صفحه 499 هست؟چون خیلی وقته تو این تاپیکای گفتگوتون ...

سلام زهرا جان 

چند تا صلوات تو هر پست بنویسین پست کنید 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

@مائده6525221  

@خنکای_بامداد  

منچرز

جان_و_جهانم

dokhtarbi_kas313

طلوع۲۰

زائرالحسین

arameshcum

safforever

ماهلیناممممممم

پرنـnaـســfioـس

misshitler

doll_88

یگولی

raaaheelee
mooshadow
خدایاااشکرررت
کارگاه_گجد

مینالوپز
ایلانه
verdigris
naiyyr
سپیدس

golabishirin
mobinaمبینا
هانیوآ
mania8282
raaaheelee
niloofareabiii
برف_انتهای_پاییزه_m4

tanhayetanhaaa
reyhaneh74
سحر۱۴۰۲
گل_نرگسممم
banoyyymehrabani
خسته_از_جماعت
عاشقeشهدا

بانوی_قصه_ها
گندم_1
مادر1400
عروس_پاییزها
__silver__

راد

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

maryamm_goli

منوداداش

خانمشونمم

123marinaz

زهراگله

هعییی_زندگیی

hsvdvdnj

یخ_درجهنم

najla90

آهانننننن

باران1330

عاشقخدا۰۱

سایه3138

404niloo

negahamkon

_لیلیانا_

khatoonnn

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

سلام به همگی کسی آنلاین هست ؟

بچه ها اگر تشریف آوردید 

داخل تاپیکی که میزنیم احادیث در مورد نماز و آیه قرآن در مورد نماز و خاطرات نماز پست کنید ..

تمامی پست ها و کارهایی که انجام میدم از طرف امام جواد و مادر و پدرشون 

و شهید نوید صفری و شهید عباس دانشگر 

هدیه به صاحب الزمان عج 🥰

بچه ها یه سایتی هست،

ستاد اقامه نماز، namaz.ir

نظرتون چیه اونم معرفی بشه برای اطلاعات بیشتر؟

احادیث و از این موارد داره

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌