2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54635 بازدید | 8933 پست
السلام علیک یا ابوالفضل العباس علیه السلام از آن زمان که شنیدم امام حسین ع چطور خودش را تا نزدیک پی ...

خط چهارم کلمه رساند انگار تایپ نشده 

عنوان پیشنهادی :  شما کسی را میخواهید همچون عباس قدم از قدم ، از شما جلوتر نگذارد 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

﷽🌟                   

💚یا عباس؛ 

شما در راه امامِ ‌زمانتان از چشمانتان گذشتید

و من چشمانم را به غبار گناه، آلوده کردم.💔

شما در قلبتان حسینیه‌ای بنا کردید

و من قلبم را به حراج دنیا گذاشتم.💔

شما عمرتان را وقف امامِ زمانتان کردید

و من عمرم را به بهایی ناچیز فروختم💔.

💚 شما باعث خشنودی و لبخند رضایت امام ‌زمانتان می‌شدید و من چه بی‌رحمانه باعث 

گریۀ حضرت می‌شوم...💔

💚و حال، فاصلۀ بی‌فاصلۀ شما با حضرت،

بین‌الحرمین است و عبادتگاه عاشقان اما فاصلۀ من با حضرتِ صاحب به اندازۀ گناهانم است💔

💚 خوب می‌دانم که با کریمان کارها دشوار نیست؛ 🌼

حُر آزادانه به سمت یار برگشت و عاشقانه بندۀ

او شد.🕊

راه برگشتن من هم باز است و حضرت دوست، مشتاق بازگشتِ‌ من...

با نوشتن یاابوالفضل_عباس# درثواب تاپیک سهیم باشیم.

دوست داشتین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم.اگر سوالی در حوزه مهدویت دارین بپرسین🌻 یک سوالی بکنم.؟؟؟👇

https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۴۰۷۰۷_۱۲۳۱۳۳۲۸۴_grvl.mp4/

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
سلام عزیزم منم هستم به منم مسئولیت بدین🤦‍♀️

سلام عزیزم

فردا ساعتی که تاپیک زده میشه آنلاین بودین بهتون پست میدن که کپی کنید و صفحه اول بزارید...

صفحات بعدی هم یا صلوات یا عکس نوشته بزارید تا صفحات جلو بره...🌺

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
﷽🌟 💚یا عباس؛ شما در راه امامِ ‌زمانتان از چشمانتان گذشتیدو من چشمانم را به غبار ...

سلام عزیزم

خسته نباشید

این کلیپ و من همینطوری برای دوستان گذاشتم برای تاپیک فردا نبود

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام عزیزم ممنونم اگر بتونم میام وگرنه دیرتر میام لطفا واسه خوب شدن پسرم دعا کنید خواهرای مهربونم 🥺 ...

سلام مائده جان...

خدا بد نده 

ان شالله‌ که گل پسرت بهتر بشه براش حمد میخونم‌‌🤲

سلام عزیزمخسته نباشیداین کلیپ و من همینطوری برای دوستان گذاشتم برای تاپیک فردا نبود

😖😂🤭 بازم رفتم رو دور گیجی فک کردم برای

تاپیکه😖

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
سلام دوستان دوشنبه ساعت 10:45 تاپیک داریم استارتر @پیتزا1400 هستاگر سر ساعت هستین یا دیر میایین یا ا ...

سلام عزیزم ان شاءالله هستم

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بسم رب الحسـیــن 

السَّلاَمُ علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 

سلام دوست مهدوی قشنگم 💚🥀
به تاپیک امام غریبمون خوش اومدی 
به نیت فرج آقا و عاقبت بخیری شما:
قالَ مُوسى‌ لِقَوْمِهِ اسْتَعِينُوا بِاللَّهِ وَ اصْبِرُوا إِنَّ الْأَرْضَ لِلَّهِ يُورِثُها مَنْ يَشاءُ مِنْ عِبادِهِ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ «128» اعراف

موسى به قوم خود گفت: از خداوند يارى بجوييد و صبر و مقاومت كنيد، زيرا زمين از آنِ خداوند است كه آن را به هر يك از بندگانش كه بخواهد به ارث مى‌گذارد و فرجام (نيك) از آنِ پرهيزكاران است.🌿

دوست من با دعا به درگاه خدا و صبر، 
عاقبت، خدا زمین رو به صالحان و اهل تقوی به ارث میده ،پس هیچ وقت نا امید نباش🦋
پس محکم باش‌که سرانجام نیک برای اهل تقواست ..🤌
سعی کنیم از امتحانت سربلند بیرون بیایم ..
که آینده روشنه ...🕊️

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🌼

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بسم رب الحسـیــن السَّلاَمُ علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام سلام دوست مهدوی قشنگم 💚🥀به تاپیک ...

رنگ سبزش خیلی کم رنگه 

سبز پر رنگ تر رو انتخاب کن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
😖😂🤭 بازم رفتم رو دور گیجی فک کردم برایتاپیکه😖

نه عزیزم من بد موقع گذاشتم 😉😘

سلام مائده جان...خدا بد نده ان شالله‌ که گل پسرت بهتر بشه براش حمد میخونم‌‌🤲

سلام عزیزم 

خیلی ممنونم خواهر جونم 🥺🙏

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 
یا رب الحسین به حق الحسین اشف صدر الحسین به ظهور الحجه🤲ای داغدار اصلی این روضه ها بیا💚اللهم صل علی ...

ألسَــــلاَمُ عَلَیکَـــ یَــــــا أبـــاالفَضل  اَلعَبّــــــاس …

تحویلِ سال بھ وقتِ مُـحَـرّمـ است

حَوّل قلـُوبَنا بِھ بُڪاء عَلۍالحُسَیـن.. 🤲

الهی ‌بِحَقِ‌السّیدة‌ زِینَب ْ‌سَلٰام ُ‌اَللّهْ‌ عَلَیْها عجّل لِوَلیکَ‌الغَریبِ‌ المَظلومِ الوَحید الطرید الشرید الفرج 🤲

﷽🌟 💚یا عباس؛ شما در راه امامِ ‌زمانتان از چشمانتان گذشتیدو من چشمانم را به غبار ...

تصویر 

طولش رو کوتاه تر کن 

نوشته هایی پایین هم نزار 

❤️😘

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

بسم رب الحسـیــن 

السَّلاَمُ علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 

سلام دوست مهدوی قشنگم 💚🥀
به تاپیک امام غریبمون خوش اومدی
به نیت فرج آقا و عاقبت بخیری شما:
قالَ مُوسى‌ لِقَوْمِهِ اسْتَعِينُوا بِاللَّهِ وَ اصْبِرُوا إِنَّ الْأَرْضَ لِلَّهِ يُورِثُها مَنْ يَشاءُ مِنْ عِبادِهِ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ «128» اعراف

موسى به قوم خود گفت: از خداوند يارى بجوييد و صبر و مقاومت كنيد، زيرا زمين از آنِ خداوند است كه آن را به هر يك از بندگانش كه بخواهد به ارث مى‌گذارد و فرجام (نيك) از آنِ پرهيزكاران است.🌿

دوست من با دعا به درگاه خدا و صبر،
عاقبت، خدا زمین رو به صالحان و اهل تقوی به ارث میده،

پس هیچ وقت نا امید نباش🦋
پس محکم باش‌که سرانجام نیک برای اهل تقواست ..🤌
سعی کنیم از امتحانت سربلند بیرون بیایم ..
که آینده روشنه ...🕊️

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🌼