2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54633 بازدید | 8933 پست

یا رب الحسین به حق الحسین اشف صدر الحسین به ظهور الحجه🤲

ای داغدار اصلی این روضه ها بیا💚

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

السلام علیک یا صاحب الزمان ❤️

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ماه محرم تسلیت باد آقا جانم🖤

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
﷽🌟 💚یا عباس؛ شما در راه امامِ ‌زمانتان از چشمانتان گذشتیدو من چشمانم را به غبار ...

یه عکس که درباره حضرت عباس داری؟ 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

﷽🌟                   

💚یا عباس؛ 

شما در راه امامِ ‌زمانتان از چشمانتان گذشتید

و من چشمانم را به غبار گناه، آلوده کردم.💔

شما در قلبتان حسینیه‌ای بنا کردید

و من قلبم را به حراج دنیا گذاشتم.💔

شما عمرتان را وقف امامِ زمانتان کردید

و من عمرم را به بهایی ناچیز فروختم💔.

💚 شما باعث خشنودی و لبخند رضایت امام ‌زمانتان می‌شدید و من چه بی‌رحمانه باعث 

گریۀ حضرت می‌شوم...💔

💚و حال، فاصلۀ بی‌فاصلۀ شما با حضرت،

بین‌الحرمین است و عبادتگاه عاشقان اما فاصلۀ من با حضرتِ صاحب به اندازۀ گناهانم است💔

💚 خوب می‌دانم که با کریمان کارها دشوار نیست؛ 🌼

حُر آزادانه به سمت یار برگشت و عاشقانه بندۀ

او شد.🕊

راه برگشتن من هم باز است و حضرت دوست، مشتاق بازگشتِ‌ من...

با نوشتن یا_ابوالفضل# ‍  درثواب تاپیک سهیم باشیم.

دوست داشتین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم.

🌱 اگر سوالی در حوزه مهدویت دارین بپرسین🌻

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

سلام دوستان 

دوشنبه ساعت 10:45 تاپیک داریم 

استارتر @پیتزا1400 هست

اگر سر ساعت هستین 

یا دیر میایین 

یا اصلا نیستین 

اعلام کنید 

@baharrrrr400  

@11aye  

@ظهور313  

@درگوشی_عاشقانه000  

@نخودچی1403    

سلام دوستان دوشنبه ساعت 10:45 تاپیک داریم استارتر @پیتزا1400 هستاگر سر ساعت هستین یا دیر میایین یا ا ...

@مهدی_بیا_omidezahra  

@maede65  

@delbarasham  

@دلخوشی1  

@کاربریپاکشده    

سلام دوستان دوشنبه ساعت 10:45 تاپیک داریم استارتر @پیتزا1400 هستاگر سر ساعت هستین یا دیر میایین یا ا ...

@یانورvr  

@مااهاانا  

@گل_پاییز_ام  

@همونهمیشگی  

السلام علیک یا ابوالفضل العباس علیه السلام 

از آن زمان که شنیدم امام  حسین ع چطور خودش را تا نزدیک پیکر عباسش؛ فهمیدم شما یک عباس می‌خواهید که دلتان نه به قوّت بازویش،

که به استحکام دلش گرم باشد.

یک عباس که بدانید اگر تمام دنیا مقابلتان باشد،عباستان پشت سر است.

یک عباس که افتخار کند به برادریش،به یاریش.

که وقتی ببینیدش بگویید طوبی لک!

عباسی که با وجودش،به سیصد و اندی نفر که هیچ،به سیصد و اندی هزار نفر هم بی‌نیاز باشید.

که وقتی به قد و قامتش،به دستِ ادبِ روی سینه‌اش می‌نگرید؛لبخند بزنید حتی در میان معرکه‌. 

شما کسی را می خواهید که همچون عباس،علمدارتان باشد.سر و دست و چشم و جان بدهد اما علمتان را زمین نگذارد.قدم از قدم شما،جلوتر نگذارد. 

کفیل غم نگاهتان و شادی دلتان باشد.

ساقیِ جان‌ و دلِ تشنه و منتظرتان شود.

شما منتظر عباس‌ها هستید و ما در تقلای عباس شدن...

السلام علیک یا ابوالفضل العباس علیه السلام از آن زمان که شنیدم امام حسین ع چطور خودش را تا نزدیک پی ...

@نخودچی1403  

این متن برای پست اول

سلام ان شاء الله که عاقبت بخیر باشین. 

میرسم ولی دیرتر. به امید خدا 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

سلام عزیزم

ان شالله‌ که برسم 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

ی سوالی بکنم.؟؟؟

https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۴۰۷۰۷_۱۲۳۱۳۳۲۸۴_grvl.mp4/

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

سلام من احتمالا شب میام

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
@مهدی_بیا_omidezahra @maede65 @delbarasham @دلخوشی1 @کاربریپاکشده

سلام عزیزم من هستم به لطف خدا

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

سلام عزیزم ممنونم 

اگر بتونم میام وگرنه دیرتر میام 

لطفا واسه خوب شدن پسرم دعا کنید خواهرای مهربونم 🥺🤲 

خیلی سخته هیچی نمیخوره همش دراز می‌کشه نا نداره بچم 💔😓

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم