2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 53910 بازدید | 8840 پست

سلام بر تو ای منتقم داغ های کربلا...🖤

سلام حضرت صاحب عزا!✋🏻

دلم پریشانِ پریشان حالیِ شماست!

آسمان ها و زمین گوش می سپارند به نوایِ به غم نشسته ی شما و لطمه زنان اشک می ریزند؛ 

که با خونِ دیده می فرمایید:

"یا أهل العالم إن جدّی الحسین علیه السلام قتلوه عطشانا….

بمیرم برای چشمانِ داغدیده 

و قلب مصیبت زده ی تان، صاحب عزا!😭

این  صدای اَینَ الثائر سرزمین کربلاست، که گوش تاریخ را پر کرده...

برگرد واین دلهای داغدار را التیام بخش!

أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج وَ فَرَجَنا بِهِ 🕊

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

درمان درد عاشورا🖤

شیعیان امام زمان سلام‌الله‌علیه به خوبی می‌دانند که ظهر داغ عاشورا در تسلّای خنکای صبح ظهور به آرامش خواهد رسید و تشنگی حضرت سیّدالشّهدا سلام‌الله‌علیه و یاران وفادارشان که به درازای تاریخ شیعه انجامیده است، با آب حیات امامت حضرت حجّت بن الحسن ارواحنافداه در دوران ظهور برطرف خواهد شد. 

ان‌شاءالله! 

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امام زمان علیه السلام به شیخ عبدالکریم حائری پیغام دادند اگر می‌خواهید گره کارت باز بشود بالاسر عمه ام فاطمه ی معصومه برو و توسل به علی اصغر پیدا کن. 

در عالم دو شخصیت در کربلا لقب باب الحوائجی گرفتند یکی حضرت ابالفضل العباس و یکی هم علی اصغر شش ماهه ی اباعبدالله علیه السلام بود.

✍ ابو خدیق خبرنگار بنی امیه بود.

مختار او را گرفت گفت: ابوخلیق شما که وقایع کربلا را می نوشتی جایی بود که خودت هم به گریه بیفتی و منقلب بشوی؟

💥 گفت: چرا، یک جا دل من دشمن هم آتش گرفت. وقتی قنداقه ی غرق بخون علی اصغر دست اباعبدالله بود و گوش تا گوش بریده شده بود.

آقا اباعبدالله به طرف خیمه ها برگشتند اما تا به طرف خیمه ها برگشتند دیدند رباب مادر این طفل کنار خیمه ایستاده و منتظر بچه اش است.

اباعبدالله خیلی خجالت کشید.

دید این مادر منتظر است که الآن بچه اش را آب دادند و می آورند و در آغوش خودش می گیرد. آقا اباعبدالله برگشتند بعد از لحظاتی دوباره به طرف خیمه ها برگشتند، سه بار به طرف خیمه ها رفتند  و برگشتند.

در این موقع دل من هم سوخت و من هم برای اباعبدالله گریه کردم.❗️

در آخر آقا اباعبدالله پشت خیمه ها رفتند دو رکعت نماز خواندند و یک قبر کوچکی کندند وقتی خواستند علی را دفن بکنند یک وقت دیدند صدایی آمد که صبر کن که بچه ام را یکبار دیگر زیارت کنم...

♦️ما همه منتظران امام زمان آن غریب تنها بیاییم متوسل به این دردانه و باب الحوائج شده و ایشان را واسطه ،قرار داده و ظهور مولایمان را خواستار شویم🤲

🌹🍃

‼️جوانهایی که کم کم آماده ی پوشیدنِ رختِ نوکریِ ارباب میشوید ، پیر غلامانی که دلتان برای فصل عاشقی اباعبدالله ضعف میرود ؛ بیشتر قدر خود را بدانید👌 

✨یکی از مداحان تعریف میکرد چای ریز مسجدمون فوت کرد ، سر مزارش رفتم گفتم یه عمر نوکری کردی برای ارباب بی کفن حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام ...، 

بیا بهم بگو ارباب برات چه کرد ...!

✨ایشان میگفت دو سه شب از فوتش گذشته بود خوابش رو دیدم گفتم مشت علی چه خبر؟

گفت الحمدلله جام خوبه 

ارباب این باغ و قصر رو بهم داده

دیدم عجب جای قشنگی بهش دادن.

گفتم بگو چی شد؟ چی دیدی ؟

گفت شب اول قبرم امام حسین علیه السلام آمد بالای سرم ،

صدا زد آقا مشهدی علی 

خوش آمدی ..

مشهدی علی توی کل عمرت ۱۲ هزار و ۴۲۷ تا برای ما چایی ریختی ...

این عطیه و هدیه ما رو فعلا بگیر تا روز قیامت جبران کنیم ...

میگفت دیدم مشت علی گریه کرد .

گفتم دیگه چرا گریه میکنی ؟

گفت : اگه میدونستم ارباب این قدر دقیق حساب نوکری من رو داره 

برای هر نفر شخصا" هم چایی میریختم ، هم چایی میبردم ...

✨عزیزانم : نوکری خود را دست کم نگیرید...

چیزی در این دستگاه کم و زیاد نمیشود...

و هر کاری ولو کوچک برای حضرت زهرا سلام الله علیه و ذریه مطهرش انجام دهیم چنان جبران میکنند که باورمان نمی شود!

#استادمظاهری

بسم‌اللھ‌الرحمن الرحیمـ‌‎‌‌‌‎‌.....🌱

چشمانم هر لحظه 

قدم‌های تو را می‌جويند

يابن أمیرالمومنین:)💚

من به گوشه چشمی از جانب شما 

اميد بسته‌ام...

اميد، وقتي به خاندان شما باشد..."نااميدی"، كلمه‌ای گنگ می‌شود.

السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مِيثاقَ اللّٰهِ الَّذِي أَخَذَهُ وَوَكَّدَهُ✋🏻

فرقى نميكنه كجاى عالمى

چه پست و مقام و جايگاهى دارى

چشماتو كه باز كنى

مى بينى كه دنيا

چقدر نيازمنده به يك نفر؛

يك نفرِ پر قدرت

يك نفرِ بزرگ

يك نفرِ الهى

به #مهدى(عليه السلام)

فرقى نميكنه كجاى عالمى

چه پست و مقام و جايگاهى دارى

دست ها تو كه بالا بيارى

و براى اومدنش دعا كنى

مى بينى كه چه ساده باهاش رفيق شدى…

حالا وقتشه كه

عهد كنى

عهد كنيم:

دعا براى اومدنش رو اول و آخر و وسط همه ى دعاهامون قرار بديم.

عهد كنيم:

براى اومدنش كارى كنيم

كارى كه خودش ازمون خواسته:

واكثروا الدعا به تعجيل الفرج

"براى تعجيل در فرج بسيار دعا كنيد، كه گشايش شما در آن است"

🔳بر بالای در خانه ات پرچمی سیاه بگذار 🏴

هرکسی که پرچم سیاهی در ایام عزای جدم اباعبدالله علیه السلام بر روی در خانه اش یا بالای آن بگذارد، برای آن و عیال آن، مادرمان حضرت زهراء علیها السلام صبح و شب دعا می‌کند:)🤍

مقتل مبکی العیون/ص۱۱۱

✅بیایید با آمادن فصل عاشقی جوانهایمان را رها کنیم

✅بیایید دست از خرده‌گیری و موشکافی برداریم و بگذاریم این نوپایان وادی عشق پیِ فطرتهایشان گام بردارند

❗️آری محرم از راه نرسیده است، ولی صدای نوحه‌ی ماشینش را بلند میکند و شیشه اش را پایین می آورد تا همه صدای نوحه اش را بشنوند

✅شاید او آنقدر شوریده و شیدای حسین بن علی است که میخواهد نام زیبای محبوبش را زودتر و بیشتر بشنود و شیشه ماشین را پایین می آورد تا  دیگران هم بدانند او عاشق و دلداده ی #حسین است 

❗️آری محرم نرسیده است اما لباس مشکیش را بر تن میکند و میرود تا دیوارهای هیئت محل را مشکی کوب کند

✅شاید او به تقدس این کار واقف است و مقدس ترین لباسش، لباس عزای حضرت سیدالشهداست. پس زودتر بر تن میکند تا بگوید من متبرک ترین لباسم را بر والاترین کار عالَم، بر تن کردم

❗️دستبندی بر دست دارد که من و تو نمیپسندیم؟

✅_ رهایش کن بگذار ارباب خودش ، دستش را بند میکند 

❗️گردن آویزی به گردن آویخته که ما را خوش نمی آید؟

✅_ قدری درنگ کن ، حلقه ی عشق را  پور علی بن ابیطالب به گردنش می آویزد

❗️گیسوانش را چنان مرتب کرده که نمادی از متانت ندارد؟

✅_بگذار به عصر عاشورا نسیمی از زلف آشفته بر سر نِی ، بر مشامش برسد، آنگاه سر زلفش گره میزند به زلف حضرت یار

❗️تنها تا عصر عاشورا عاشق است و سپس فارغ میشود؟ 

✅-همین که اجازت چند روز عاشقی را از ساحت بی بی دوعالم گرفته است، پس نوری در ضمیرش تابان است

❗️گمان میکنی به قصد ریا خدمت میکند؟

✅_در این دستگاه، ریا را هم خریدارند

❗️اعمالش زیبنده نیست و بر غربت اباعبدالله اشک میریزد؟

✅_اشک و آهش بر حضرت سیدالشهدا، عاقبتش ختم به خیر میکند

❗️آهنگ نوحه خوانیش را نه تو میپسندی و نه من

✅و آنکه باید مرهمی بر دل داغدارش گذارده شود، نه تو هستی و نه من

زهیر عثمانی مذهب و وهب مسیحی را شاید اگر به میز قضاوت من و تو می آوردند، همان لحظه ی اول مردودشان میکردیم و پرونده ی اعمالشان در هم میکشیدیم

بگذاریم جوانهایمان با همین شور و حالی که در دل دارند بیایند و دستی در سفره ی احسان و کرامت حضرت سیدالشهدا دراز نمایند

هدایت ها و دلسوزی هایمان را بگذاریم برای چند روزی آن طرف تر، مبادا عشقشان را دلزدگیی ایجاد کنیم

شاید چنان نمک گیر این سفره شدند که دیگر دلشان نیامد قدمی آن طرف تر روند

شاید به اعمالی نه شایسته و زیبنده، روزی در میان روضه ها، سر به زیر انداخته ، زیر لب (هل لی مِن توبه )  گفتند و شاید از جانب ارباب کرم ( اِرفَع رَاءسَک) شنیدند...

#سـلام_بـر_مـحـرم

حضرت امام رضا صلوات‌الله‌علیه:

🏴 كانَ أَبِي إِذَا دَخَلَ شَهْرُ الْمُحَرَّمِ لَا يُرَى ضَاحِكاً وَ كَانَتِ الْكَآبَةُ تَغْلِبُ عَلَيْهِ حَتَّى يَمْضِيَ مِنْهُ عَشَرَةُ أَيَّامٍ ؛ فَإِذَا كَانَ يَوْمُ الْعَاشِرِ كَانَ ذَلِكَ الْيَوْمُ يَوْمَ مُصِيبَتِهِ وَ حُزْنِهِ وَ بُكَائِهِ وَ يَقُولُ : هُوَ الْيَوْمُ الَّذِي قُتِلَ فِيهِ الْحُسَيْنُ (صَلواة اللَّهُ عَلَيْهِ)

▪️زمانی که ماه محرّم فرا می‌رسید، کسی پدرم را #خندان نمی‌دید

▪️و غصّه ایشان را فرا می‌گرفت تا روز دهم که روز #مصیبت و #غم و #گریه شان بود

▪️و می‌فرمودند: این روزی است که در آن حسین (علیه السلام) به #شهادت رسید.

📜الأمالي (شیخ صدوق) ص۱۲۸

#اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج 

✨بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم✨

سلام مولای ما ، مهدی جان!

طلوع غمبار ماه سوگواری اربابمان  ، حضرت اباعبدالله علیه السلام ، بر قلب صبور و مهربان شما تسلیت باد ...

خداوند بحق شال عزایتان ، بحق اشک های مبارکِ صبح و شامتان ، بحق اندوه بی پایان و عظیمتان ... فرج شما را برساند .

#اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج 

✨قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله) :

اِنَّ لِقَتْلِ‌الْحُسَیْنِ‌علیه‌السّلام حَرارَةً 

فى‌قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لاتَبْرُدُ اَبَداً.

براى شهادت حسین علیه‌السلام ، حرارت و گرمایى دردلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود💔

•|بِسمِ‌اللھِ‌‌الذۍخَݪق‌الْمَھد؎💚‌•.

دست ادب بر روی سینه می‌گذاریم

السّلام عليكَ يا طالِبَ ثارِ الأَنبياءِ وَ أَبنَاءِ الأَنبياءِ وَ الثّائِرَ بِدَمِ المَقتولِ بِكربلاء

سلام بر تو كه خون پیامبران و پسرانشان را طلب مى‌كنى و به خون خواهى مقتول کربلا برمى‌خیزى✋🏻

سلام بر قلب داغدارت آقای من.. 💔

پیراهن خونین جد غریبتان، مانند پرچمی که مظلومیتش را فریاد می زند در عرش برافراشته می‌شود..

و شما به چشم می‌بیند این مصیبت را، صبح و شام می‌گریید از این ماتم، و غمش بغضی می‌شود در گلوی ما✨

راز محرم همین است. عزای حسین و غمِ صاحب عزای حسین.. 

أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج وَ فَرَجَنا بِهِ

”بسم‌ربّ‌الحسین🕊“

دست ادب بر روی سینه می گذاریم

السَّلامُ عَلَيْكَ فِي آناءِ لَيْلِكَ وَأَطْرافِ نَهارِكَ  

سلام بر تو در تمام ساعات شب و روز✋🏻

سلام مولاےغريبم

به همراهی تان مشکی میپوشم 

به همدردی تان اشک میریزم و عاشورا ميخوانم

به رسم وفا و بندگی 

فقط سلامتي و ظهورتان را میخواهم...

و تنها 

دعاي فرج شما را ميخوانم 

عزاداری ام نذر ظهور شماست💚

أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج وَ فَرَجَنا بِهِ🕊

▪️به یاد رقیّه سه ساله ما باشید...

روایت شده است که هنگام بازگشت اُسرای اهل بیت به مدینه، زنان شام ازدحام کردند و در حالی که سیاه‌پوش شده بودند، برای بدرقه اهل بیت علیهم ‏السلام از خانه‌ها بیرون آمدند. صدای ناله و گریه‌ی آنها از هر سو شنیده می‌شد و با کمال شرمندگی با اهل بیت وداع نمودند و تا کاروان اهل بیت علیهم ‏السلام پیدا بود، مردم شام گریه می‌کردند.

حضرت زینب سلام الله علیها هنگام وداع، سر از هودج بیرون آورد و خطاب به مردم شام فرمود:

🚩 «ای اهل شام! از ما در این خرابه امانتی مانده است؛ جان شما و جان این امانت؛ گاه کنار قبرش بروید، او در این دیار غریب است، آبی بر سر مزارش بپاشید و چراغی در کنار قبرش روشن کنید.»

📓الوقایع والحوادث،‌ ج ۵،‌ ص ۸۱؛ 

📓الخصائص الزینبیه، ص ۲۹۶

الّلهُـمَّ عَجِّـلْ لِوَلِیِّکَــ الْفَـرَجْ

✨بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم✨

سلام امام زمانم💚

‍ما نیز همانند حر، 

سر شرمندگی به زیرانداخته 

و به سویت می‌آییم...

توبه از غفلت‌های بیشمار نسبت به تو...

حر به دامان امام حسین علیه السلام که بازگشت، رستگار شد!

رستگاری ما ، بازگشت به دامان توست!

#اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج