2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54627 بازدید | 8933 پست
۵ تا میخونم خواهری

سلام خوبی گلم؟ نینی خوبه؟  قبول باشه عزیز دلم 

ولی اینجا صدات کردیم خواب دوستمون رو بخونی که تعریف کردند قشنگه 

فکر کنم ندیدی 

صبر کن الان روی همین خوابشون ریپلای میکنم بخون عزیزم 😘 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام خوبی گلم؟ نینی خوبه؟ قبول باشه عزیز دلم ولی اینجا صدات کردیم خواب دوستمون رو بخونی که تعریف کر ...

سلام قشنگم 

ممنونم شکر خوبیم شما خوبی 

عه پس بد متوجه شدم من عنوان رو نگاه کردم  ممنونم گلم 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مامان،مهدیار2

فدات❣️❣️

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه چند وقت پیش خوابی دیدم که دوست داشتم برای شما عزیزان هم تعر ...

@مامان،مهدیار2    

@درمسیرخدا    

@گل_نرگس_2    

@کاربریپاکشده    

@11aye    

خواب دوستمون مژگان جان رو که ریپلای کردم بخونید دوستان عزیزم و برای آمرزش مادربزرگشان فاتحه یا صلواتی بفرستید💚 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه چند وقت پیش خوابی دیدم که دوست داشتم برای شما عزیزان هم تعر ...

روح مادر بزرگتون شاد 

الهی با صالحان محشور باشن 

براشون صلوات فرستادم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی نگین جان 😘

🥰

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ممنونم گلم خوندم خیلی قشنگ بود 😘😘😘

خواهش میکنم عزیز دلم 

در پناه امام زمان سلامت و حاجت روا و عاقبت بخیر باشید 🥰💚 

التماس دعا

@مامان،مهدیار2 @درمسیرخدا @گل_نرگس_2 @کاربریپاکشده @11aye خواب دوستمون مژگان جان رو که ریپلای ک ...

خدا مادربزرگ مژگان جان، رحمت کنه. خوابشون رویای صادقه بوده وخوشا به سعادتتون، بری شادی روحشون یدور تسبیح صلوات هدیه میکنم به امام زمان عج 🙏🏻 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

پست دوم 

متن بیعت نامه سه شنبه های مهدوی 📝

دست مان را به نشانه بیعت بلند میکنیم  ✋

بــسم رب المــهدی 

مولا جانم ❣️

۱)  شناخت و معرفت خودم را نسبت به شما افزایش دهم تا بتوانم بهتر شما را به جامعه معرفی کنم .

۲) به بذر محبت شما را در دل خودم و اطرافیانم پرورش دهم.

۳)  در رفتار و گفتارم ،از شما و خاندان با کرامت تان الگو بگیریم تا مایه زینت شما باشم 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

۴)   خیر و خوبی و مهربانی در جامعه ترویج کنم .

۵)  کارهای خیرم را به نیابت از شما انجام دهم .

۶) مهارت ها و تخصص های لازم برای خدمت به شما را فرا بگیرم .

۷)  با هر تخصصی که دارم به منتظرتان تان خدمت کنم تا برای خدمت در زمان ظهور شما  آماده شوم .

۸) در مسیر خدمت به شما و منتظران تان ،خسته و دلسرد نشوم. 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

۹)دوستان تان را دوست بدارم و از دشمنانتان دوری کنم .

۱۰ )هر روز برای سلامتی شما و تعجیل در فرج شما صدقه کنار بزارم .

۱۱)  یاور مظلومان و دست گیر  نیازمندان باشم.

۱۲) با تمام توان تلاش کنم که عهد و پیمانم را با شما حفظ کنم.

یا عــلی ✋

مُعرفی کتاب  👇

یکی از بهترین کُتب در زمینه فضایل  اهل بیت🌞🕊️

کتاب «اسرار آل محمد ص» اولین کتاب شیعه  در زمان امیر المومنین (علیه السلام) می‌باشد ..

موضوع کتاب درباره فضائل  اهل بیت عصمت و طهارت از زبان پیامبر اکرم (صلی‌الله علیه و آله و سلم) و حوادث بعد از آن حضرت به نقل از شاهدان عینی ...📢

مهم 👇🔊

امام صادق ع در باره این کتاب، می‌فرماید: « هرکس از شیعیان و دوستان ما کتاب سلیم بن قیس هلالی را نداشته باشد چیزی از مسائل «ولایت»ما نزد او نیست و از اسباب ما آگاهی ندارد.آن کتاب،الفبای شیعه و‌سری از اسرار آل محمد (علیه السلام) است».