2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54639 بازدید | 8933 پست
اگر میتونید کاربر تگ کنید لایکم کنید @ظهور313 @مائده6525221 @دلخوشی1 @11aye @درگوشی_عاشقانه000

@نخودچی1403    

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام مهربان بانو ای جانم ان شاء الله روزی همه جوون ها باشه خوشبخت بشن 🤲🤲🤲🤲

الهی آمین عزیزم خیلی ممنونم 💙 

ان شاالله قسمت برادرهای عزیزتون بشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی آمین عزیزم خیلی ممنونم 💙 ان شاالله قسمت برادرهای عزیزتون بشه

ممنون عزیزم 

ان شاء الله 😍😍😍😍

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام دوستان عزیز عید غدیر پیشاپیش مبارک 💓😍💓😍❤️😍🌷💓❤️❤️❣️دوشنبه تاپیک داریم ساعت 10 صبح استارتر ...

سلام  باشه  انشالله ک بتونم بیام

عیدتون مبارک

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
سلام دوستان عزیز عید غدیر پیشاپیش مبارک 💓😍💓😍❤️😍🌷💓❤️❤️❣️دوشنبه تاپیک داریم ساعت 10 صبح استارتر ...

سلام عزیزدلم 💖

خیلی ممنونم 😘منم تبریک میگم 🌹🌹

عنوان عالی⁦👌🏻⁩⁦❤️⁩

فک نکنم بتونم بیام ، اگر تونستم حتما میام⁦🙏🏻⁩🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

سلام عزیزدلم 💖

خیلی ممنونم 😘منم تبریک میگم 🌹🌹

عنوان عالی⁦👌🏻⁩⁦❤️⁩

فک نکنم بتونم بیام ، اگر تونستم حتما میام⁦🙏🏻⁩🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

🌿از غدیر تا ظهور

غدیر؛ عید ولایت است. ولایت ولی امر مسلمین زمان که در دالان تاریخ به یادمان می‌آورد پرچم اطاعت و بندگی هیچ گاه فرو نمی‌افتد و از دست پیامبر اکرم(ص) به امیر مومنان منتقل شده و در پس هزاره‌های دالان زمان به مهدی موعود(عج) سپرده می‌شود..

🥀یا صاحب الزمان!

چه قدر شبیه است روز آمدن شما با روز غدیر!

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

▫️بعد از  عهدی که در غدیر با پیامبرمان بستیم

ساعتم را به وقت آمدنت کوک کرده‌ام.

اینکه دیدارمان کی و کجا رقم بخورد را به دست روزگار سپردم

اما دل اسیر توست، ❤️

هرجا بروی، هرکجا که باشی، سوی تو  کشان‌کشان می‌آید.

از کنار همان برکه‌ی خم تا همین امروز.

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

غدیر آمد که...

جمله‌ی⇦ «هر که من مولای اویم این علی مولای اوست»  اتمام حجتی بود با آنانی که قرار بود با علی باشند.

💎امروز غدیر غریبانه صاحب و مولایش را #انتظار می کشد تا بیاید و #عدالت و صلح و امنیت را به دنیا هدیه کند.

همان عدالت که علی برایش جان داد و همان صلح که هدیه‌ی #غدیر بود و همان امنیت که وعده‌ی خداست!

و

👌چهار پیام برای من و تو دارد!

1⃣ یادت باشد که #امام_زمان داری و بدون صاحب نیستی !

2⃣ امام زمانت را بشناس !

3⃣ به او مراجعه کن !

و

4⃣ او را یاری کن !

🥀یا صاحب الزمان!

چه قدر شبیه است روز آمدن شما با روز غدیر!

در گوش تاریخ پیچید..صدای محمد (ص) در وادی جُحفه در موقوف غدیر که..” من کنت مولاه فهذا علی مولاه “؛ ✋ ...

سلام عزیزم🌹

ممنونم🙏

عیدبزرگ غدیر مبارکتون باشه و بهترین عیدی رو از حضرت علی ع بگیرید انشاالله😇💓

چشمانشون❌

چشمانشان✔

چون کل متن کتابی بود گفتم کلمه ی چشمانشون هم محاوره ای نباشه بهتر میشه وگرنه هرطور خواستید بنویسید

اگر دوس داشتید اینطوری هم میشه بنویسیم👇

نمیگذاریم چشمان مبارکشان از دیدن گناهان ما گریان شود...

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.

♨️توصیف چهره‌ی مبارک امام زمان در کلام مولا امیرالمومنین علیه السلام

امیرالمومنین صلوات‌الله‌علیه در خطبه البیان در وصف امام‌ مهدی عجل‌الله‌ تعالی‌ فرجه‌ الشریف می‌فرمایند:

«... چهره‌اش همانند ماه تابان در شب می‌درخشد و از میان دندانهای ثنایایش نوری چون برق ساطع می‌شود؛ و بر سر مبارکش تاجی از نور قرار دارد. او با حکمت آدم و وفای ابراهیم و زیبایی یوسف و ملاحت محمدی می‌باشد. »

📚 الزام‌الناصـب، ج۲، ص۱۸۹

🍃قسم به لحظه ای که دست بر دستان نبی (ص) گذاشتی

و پیامبر فرمودند:

من کنت مولاه فهذا علی مولاه✋اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالاهُ وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ وَ انْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ وَ اخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ🤲

هرکس من مولای او هستم،علی مولای اوست.📜

خدایا دوست بدار آن کس که او را دوست دارد، و دشمن دار آن کس که او را دشمن دارد.

و فلسفه‌ی جهان ما به حبّ و ولایت تو آغاز شد، 

🍃قسم به راز خلقتت،به نام بلندت، 

قسم به معنی "هٰاعلیٌ‌‌بشرٌکیفَ‌بشر"،

🍃اگر نبود سایه‌ی عشق تو بر سر زندگی ما چه می‌کردیم؟!

ای آبرو بخشیده بر آدم و حوّا!و ای امید هردوعالم!

🍃تا جهان باقی‌ست و تا خدایی هست،

با تک‌تکِ ذراتِ وجودم شهادت می‌دهم به حقّانیت‌ات

به مولایی ات.

یا علی جان❤️ما منتظرانِ ظهور؛

در این عید عهد میبندیم؛که آخرین فرزندت را تنها نمیگذاریم

به سهم خودمان در تعجیل فرجشان موثر خواهیم بود🤲

با نوشتن یاعلی#  در این تاپیک سهیم باشیم 

در گوش تاریخ پیچید

صدای محمد (ص) در وادی جُحفه در موقوف غدیر..

من کنت مولاه فهذا علی مولاه.اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالاهُ وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ وَ انْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ وَ اخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ🤲

هرکس من مولای او هستم، علی مولای اوست.خدایا دوست بدار آن کس که او را دوست دارد، و دشمن دار آن کس که او را دشمن دارد.

حاضران به غایبان برسانند.. 🗣

و ریشه امر به معروف را رساندن پیام غدیر نامید.

غدیری که امتداد نبوت و ولایت انتخابی خداست.

تکامل دین و میوه ی رسالت است 🌿

اکنون تاریخ تکرار میشود.بیعتی دوباره با اخرین وارث غدیر.

وارثی که دنیا به دست او زنده میشود.

یا علی جان❤️،

ما در این عید بزرگ عهد می بندیم🤝

که آخرین فرزندت را تنها نمیگذاریم...

و نمیگذاریم چشمانشان از دیدن گناه ما گریان شود

و به سهم خودمان در تعجیل فرجشان موثر خواهیم بود💪

پیشاپیش عید همگـی مبـ❤ـارک.

با نوشتن یاعلی#  د

🍃قسم به لحظه ای که دست بر دستان نبی(ص)گذاشتی

و پیامبر فرمودند:

من کنت مولاه فهذا علی مولاه✋اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالاهُ وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ وَ انْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ وَ اخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ🤲

هرکس من مولای او هستم،علی مولای اوست.خدایا دوست بدار آن کس که او را دوست دارد، و دشمن دار آن کس که او را دشمن دارد.

و فلسفه‌ی جهان ما به حبّ و ولایت تو آغاز شد، 

🍃قسم به راز خلقتت،به نام بلندت،قسم به معنی "هٰاعلیٌ‌‌بشرٌکیفَ‌بشر"،

🍃اگر نبود سایه‌ی عشق تو بر سر زندگی ما چه می‌کردیم؟!

ای آبرو بخشیده بر آدم و حوّا!

و ای امید هردوعالم!

🍃تا جهان باقی‌ست و تا خدایی هست،

با تک‌تکِ ذراتِ وجودم شهادت می‌دهم به حقّانیت‌ات

به مولایی ات.

که امیری جز شما و فرزندانت،سزاوار سرپرستی بر خلایقِ خدا نبوده و نیست. 

یا علی جان❤️ما منتظرانِ ظهور؛

در این عید عهد میبندیم؛که آخرین فرزندت را تنها نمیگذاریم

و نمی‌گذاریم چشمانش از گناه ما گریان شود.و به سهم خودمان در تعجیل فرجشان موثر خواهیم بود🤲

با نوشتن یاعلی#   در ثواب این تاپیک سهیم باشیم.

متن اصلی 

تغییر کرد 👇🏻

عنوان بگین بچه ها