2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54645 بازدید | 8933 پست

💠آیت الله محمدهادی میلانی: 

هر روز بنشینید یک مقدار با امام زمان عجل الله تعالی فرجه درد و دل کنید. 

خوب نیست شیعه روزش شب شود و شب اش روز شود و اصلا به یاد او نباشد. 

بنشینید چند دقیقه ولو آدم حال هم نداشته باشد، 

مثلا از مفاتیح دعای بخواند، 

با همین زبان خودمان سلام و علیکی با آقا کند و با حضرت درد و دلی کند.

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

سلام امام زمانم❣️🌟 

این روزها بیشتر از همیشه

شرمسارتان هستم 😔

دم غروب که عطشناکم

و بی‌قرارِ 💔صدای اذان، 

یادم می‌آید که

به اندازه‌ی یک جرعه آب،

بی‌تابتان نیستم...😥.

دعا کنید که جانم آتش بگیرد در عطش انتظارتان....💔

💚«اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ وَ أَهْلَهُ...»

«خدایا! مشتاقیم به زندگی در عصر دولت کریمه‌‌ی امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف که اسلام و اهلش را در آن عزیز می‌گردانی...»💚

📚 فرازی از دعای افتتاح 

🌿 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَلِيفَةَ اللَّهِ وَ نَاصِرَ حَقِّهِ 🌿

🌷الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج🌷

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

•💛🌱•

کجاست آن که

پریشانی های خلق را

اصلاح می سازد...

🌱✿ الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ ✿🌱

•💛🌸•

یک روز عاشقانه تو از راه می‌رسی

‏آن روز واجب است بمیرم برایتان..

⚘🌠

انشاءالله به دعای صاحب الزمان حاجت روا بشی عزیز دلم💚

💠 آیت‌الله‌شاه‌آبادی:

وقتی‌ با امام‌ زمانت حرف‌ می‌زنی‌ یا‌ درد دل‌ می‌کنی‌ دیدی حالت‌ عوض‌ شد، ‌

بدان‌ که‌ وصل‌ شدی به‌ آقا..

🌸با امام‌ زمان‌ حرف‌ بزن‌ چه‌‌ کسی‌ بهتر‌ از آقا....

راستی چقدر‌ خوبه‌ با‌ آقا‌ حرف‌ زدن‌

امتحان‌ ڪن‌ ببین‌ چقدر‌ زیباست

و سلام مرا‌ هم‌ به آقا برسان..🥺💔

🌸✿ الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ ✿🌸

🌷مهدی شناسی🌷

🍀اوصاف امام زمان عجل الله فرجه🍀

🌱 ماءِ مَعین 

💠 به معنای آب ظاهر و جاری روی زمین است که در دسترس همگان می‌باشد. 

💠 ماء معین از القاب امام زمان علیه السلام است که از آیه قرآن کریم اقتباس و تأویل شده است. 

💠 امام باقرعلیه السلام در تفسیر آیه شریفه 

«قُلْ أَرَءَیتُمْ إِنْ أَصْبَحَ مآؤُکُمْ غَوْراً فَمَنْ یأْتِیکُمْ بِمآءٍ مَعِینٍ»؛  فرمود: 

این آیه درباره قائم نازل شده است. 

🌱 ماشع 

💠 از کتاب ذخیرة الالباب نقل شده که گفته است: 

در تورات عبری نام موعود آخرالزمان ماشع است. 

تذکرة الائمه نیز گفته است در توراتی که نزول آن آسمانی است. 

🌱 مالک 

💠 از اوصاف امام زمان علیه السلام مالک است؛ 

چنان که امام باقر علیه السلام در تأویل آیه 

«الَّذِینَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلَواةَ وَآتَوُا الزَّکَواةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنکَرِ وَللَّهِ ِ عقِبَةُ الْأُمُورِ»

فرموده است: 

«هذِهِ لآلِ مُحَمَّدٍ، اَلْمَهْدِی وَ أَصْحابِهِ یمَلِّکُهُمُ اللَّهُ مَشارِقَ الارْضِ وَ مَغارِبِها... » ؛ 

«این آیه مربوط به آل محمّد است، مهدی علیه السلام و یاران او که خداوند ایشان را مالک و فرمان فرمای سرتاسر زمین می‌گرداند. »

🦋✿ الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ ✿🦋

🌷امام زمان شناسی🌷

🌿«شافی»

⬅️ امام؛ شفابخش روح و روان

💚 شافی صفتی از اوصاف حضرت حق است كه امام زمان (عج) با جلوه اين نام بر زندگی هر كس كه خواهان شفا باشد جلوه‌گر می‌شود.

💚 توسل به نام «شافی» امام زمان (عج) انسان را از بيماری‌های اعتقادی، اخلاقی و عملی در امان نگه می‌دارد و به سرعت، بی‌اذیت و زحمت و بدون نياز به زمان، اسباب شفا را فراهم می‌كند.

💚 امام (عج) «ولی امر» است. 

عالَم امر، برتر از عالَم زمان است و در يک لحظه، 

امر مورد اراده خداوند سبحان محقق می‌شود.

💚  «إِنَّما أَمْرُهُ إِذا أَرادَ شَيْئاً أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ‏ فَيَكُون‏»

💚  «چون به چيزى اراده فرمايد، كارش اين بس كه مى‏گويد: «باش»؛ پس [بى‏درنگ‏] موجود می‌شود.»

📗 سوره یس، آیه ۸۲

⬅️ اگر گرفتار رذيله‌‌ای اخلاقی باشيم، 

با يک نگاه حضرت، در یک لحظه از آن صفت مذموم جدا می‌شویم و بدون هيچ گرفتاری و سختی، 

شفا می‌گيريم.

نظری کن که نباشد چو تو صاحب نظری

به مریضی که در او جز غم و آهی نبُود

هرکی خواست از این متن ها استفاده کنه😊

دوستان اول بزارید من پست دوم و بزارم بعد شما متن هاتون بزارید😘

سلام .من‌ شرمندم  از شما وبقیه .حقیقتا من دیر رسیدم همیشه اول پست های اینجا رو میخونم

تا یک ص رو نگاه کردم .اعلانات تقسیم متن اومد

وتاپیک زده شده بود. من پستمو گذاشتم ولی فکر نمیکردم با سرعت همیشگی دوستان🤭دوم قرار بگیره. نگو همه منتظر پست دوم هستن ومن نمیدونستم. حالا چطور حذفش کنم موندم یاری

کنین گزارش بزنین هرکی پست منو دید.🥰🙏

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
سلام .من‌ شرمندم  از شما وبقیه .حقیقتا من دیر رسیدم همیشه اول پست های اینجا رو میخونم تا یک ص ...

سلام عزیزم

دشمنت شرمنده

عیبی نداره،پستی که میخواستم بزارم اخطار میداد و نشد..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
فکر میکنم باید خودمون بخوایم که بهمون متن بده💚

ای وااای نمیدونستم 

دفه های قبل میگفتن هر کی متن میخاد لایک کنه 

فک کنم اینسری من پیامشان ندیدم یا دیر رسیدم🥲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
ای وااای نمیدونستم  دفه های قبل میگفتن هر کی متن میخاد لایک کنه  فک کنم اینسری من پیا ...

ای جان عزیزم عب نداره انشاءالله دفعه بعد قسمتت میشه💚