2777
2789
عنوان

رفتار برادر

273 بازدید | 18 پست

دوستان من ۲۴ سالمه و یه برادر از خودم بزرگتر دارم که خیلی رفتارش کوبنده هست و کلا خیلی برخورد خوبی با من نداره اکثر اوقات

مثلا من صورت و هیکلم عادیه بعد اون مدام میگه :(که تو برد عمل های زیبایی کن که یکی بیاد بگیرتت)

یا به من میگه : (تو توی بحث با من کم میاری چون من دانشم از تو بیشتره)

بعد مثلا همین چند وقت پیش مادرمون مریض شد و ما مریضیش رو متوجه شدیم 

بعد داداشم برگشت جلوی جمع گفت: (من نمیگم سمیرا (اسم منه) خیلی عالیه ولی دیگه کاری هم نمیکنه که بگیم مریضی مادرمون گردن اینه.)

ینی انگار میخواست یه جوری مریضی مادرمون رو بندازه گردن من

یا مثلا کلا خیلی حرفاو مشکلات ادم رو جدی نمیگیره

دوستان شما اگه بودید از این رفتارا ناراحت نمیشدید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینکه یک ادم سعی برسرکوب کردن توروداره دلیل کوچک بودن و ضعیف بودن تونیست صرفا برای این هست ک ازموقعیت تو برای اون یه حس خطری هست ک مبادا بزرگ بشی برادرا هم همینن منم 20سالمه برادرم 24مدام بحث داریم و منم کم نمیارم جواب میدم 

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐
شوخی می‌کنه سمیرا جان، برادرها معمولاً دوست دارن سر به سر خواهرهاشون بگذارن، مطمئناً خیلی هم دوستت د ...

نه عزیزم اتفاقا همه حرفاش کاملا جدیه اصلا لحنش حالت شوخی نداره هیچوقت

کاملا رک و جدی و صریح

دقیق من این مشکلو چه مجرد بود چه الان که متاهلم دارم ...از وقتیم میخواد زن بگیره دیگه فک میکنه چه خبره خواهرو مادرش اخه شدن ..امشب خونه مامانم بودم باردارم هستم پدرمم تازه فوت شده ولی با حرفاش دلم شکست خیلی اومدم خونه با دل شکسته و بغض فرو برده ..نزاشتم کسی بفهمه  

2810