2777
2789
عنوان

بیماران دوقطبی بیایید ک تنها نباشیم💚

| مشاهده متن کامل بحث + 11290 بازدید | 89 پست
اتفاق خاصی باعث شد دو قطبی بگیری یا ارثی بود؟

اتفاق  خاصی که خب زندگیم از همون دوران کودکی همش با تنش و اضطراب بود بچه طلاق بودم و با وجود مشکلات فراوان بخاطر روحیه بازیگوشی که داشتم خیلی همه چیز و بخودم سخت نمیگرفتم سخت ترین دورانم دوران مدرسه ام بود از اول ابتدایی تا سوم راهنمایی چندین بار بخاطر شغل مادرم ناچار مدرسه مو عوض میکردم که این خیلی تو روحیه ام تاثیر منفی می‌گذاشت تا این که در سن ۱۴ سالگی از خونه فراری شدم و منو بردن بیمارستان مغز و اعصاب اونجا دکتر گفته بود که بیماری دو قطبی دارم و زندگیم وارد فاز جدیدی شد که همش پر از خاطره های تلخ بود برام ولی بهرحال گذشت..

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋
اتفاق  خاصی که خب زندگیم از همون دوران کودکی همش با تنش و اضطراب بود بچه طلاق بودم و با وجود مش ...

عزیزم امدوارم از این ب بعد بهترین اتفاق ها نصیبت بشه و شادترین و بهترین روزهای عمرت بگذرونی ...ب زیبایی های زندگی فکر کن..

منم تو زندگی سختی و بحران های زیادی داشتم ...برام دعا کن .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ۲۸ سالمه از ۱۴ سالگی  ۳ سری سابقه بستری داشتم و تا الان هم دارو مصرف میکنم بله منم دچا ...

از خدا می‌خوام ک روز ب روز شرایط امثال ما بهبود پیدا کنه ..خدایا ب حق امام حسین و این روز بزرگ عصر عاشورا مشکلات همه رو حل کن.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
از خدا می‌خوام ک روز ب روز شرایط امثال ما بهبود پیدا کنه ..خدایا ب حق امام حسین و این روز بزرگ عصر ع ...

الهی آمین گلم❤️🌱 مطمعنم روزای خوب بالاخره فرا میرسه باید همواره امیدوار باشیم این قانون طبیعته شکرگذاری هم در هرموقعیتی بی نظیره ثمرات مثبت شو میتونیم در زندگی مون شاهد باشیم..

دلم خیلی روشنه گلم مطمعنم مشکلاتمون به زودی حل میشه و دوباره میتونیم همه چیزو از نو بسازیم💫🦋

برات از خدا بهترینارو رو آرزو میکنم بهترینم🌱❤️

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋
الهی آمین گلم❤️🌱 مطمعنم روزای خوب بالاخره فرا میرسه باید همواره امیدوار باشیم این قانون طبیعته شکرگ ...

ان شا الله.  قربون مهر و محبتت.      

من مبتلا به بیماری دو قطبی نوع ۲ ام 

💔👀واقعا احساس میکنم مغزم و میخوام درارم زندگی کنم بقییه آدما وقتی مارو نگاه میکنن فقط رفتارا مون و میبینن چون هیچ وقت یه جور نیست همیشه تصمیمات مون تغییر میکنه 👀💔

این دست خودمون نیست 

من خودم دلم میخواد تغییر کنه 

اما تمیشه 

من حتی قرصم میخورم 

ولی کاملا هیچ وقت خوب نمیشی!

اگه یه زمانی یکی عاشقت شه 

زجرش میدی 

خانوادت و زجر میدی 

همه ادمای اطرافت با تو نابود میشن 

و این دردناک ترین بخش ماجرا است 

با این حال همه اصرار دارن زندگی کنیم💔👀

اتفاق  خاصی که خب زندگیم از همون دوران کودکی همش با تنش و اضطراب بود بچه طلاق بودم و با وجود مش ...

سلام منم دوقطبی دارم و دو بار بستری شدم ، تقریبا ۵ سال پیش برای بار اول بستری شدم ، من نوع ۱ دارم ، الان لیتیم و دپاکین می خورم و کلی  اضافه وزن دارم ، اکثر قرصارو دکترا بهم دادن ولی هیچ کدوم به غیر از همین دو تا جواب نمی ده ( مثلا اولانزاپین و پرفنازین )ولی تا حدی می شه با این بیماری کنار اومد ، تو این ۵ سال از شدت افسردگی تقریبا ۳ سالش رو خواب بودم یا حتی بیشتر بعضی روزا ۱۸ ساعت می خوابیدم، و وقتی شیدا می شدم با هیچ قرص خوابی خوابم نمی برد و حتی سوزن هم تاثیری نداشت ( ترانکوپین تنها چیزیه که تو حالت شیدایی اثر می کنه و خواب میاره ولی شدیدا حالمو بد می کنه ) توهمات شدید داشتم که اصلا قابل بیان نیست ، سختیش این جاست که نه من آدمای دیگه رو درک می کنم و نه اونا منو 

و برای همین یه جورایی یه دنیای خاص برای خودم ساختم تا بتونم تنها زندگی کنم ، مثلا کتاب و فیلم و موزیک و انیمه و انیمیشن و این چیزا و ارتباط با آدما رو تا حد صفر کاهش دادم 

جالبیش اینه که من برعکس بقیه ی دوقطبی ها اصلا از حالت شیدایی خوشم نمیاد ، چون شدیدا توهم زاست و از طرفی دفعه ی اول که شیدایی رو تجربه کردم به حدی لذت بردم ازش که لذتش برام زجرآور شد و عملا از تجربش شدیدا می ترسم !!!

نیاز به کمک دارم اگه تجربه خاصی یا راهکاری دارید بگید . من بعضی وقتا عمیقا ناراحت میشم و به خودکشی ف ...

نامزد من گویا اختلال دوقطبی داشته اینو مشاورم بعد از جداییمون گفت باهاش صحبت کرد و متوجه شد ضربه روحی شدیدی بهم زد آبروم رو برد احساسم رو به بازی گرفت بعدم قبل از عروسی یهو بی دلیل تو اوج خوشحالی و شور و عشق کلی بهونه آورد بد و بیراه بهم گفت و یه شبه همه چیو نابود کرد و رفت داغون شدم دختر شادی که همه آرزوشو داشتن حالا افسرده و تنها و غمگین شدم یکسال و خوردی میگذره فراموشش نکردم هنوزم اون روزای قشنگ یادم میاد جگرم آتیش میگیره اما ظلمم کرد که بهم نگفت خانوادش ظلم کردن من باتمام این دل شکستگی ها هنوزم بهش فکر میکنم اما یه بارم تو این مدت خبری ازم نگرفته فقط شما بگین چطور بود که تو اون مدت هیچ علائمی از خودش بروز نداد که بفهمم

کانال تلگرام

https://t.me/patient73326ghavibash00

اینجا جای تویی هست که از بیماری روانی رنج میبری و هر روز با این امید بیدار میشی که تالت بهتر باشه...نگران نباش!

ما اینجا با هم هستیم💛

به جمع خانوادگی ما بپیوندید

2810