2777
2789
عنوان

بیماران دوقطبی بیایید ک تنها نباشیم💚

| مشاهده متن کامل بحث + 11298 بازدید | 89 پست
منم بعضی وقتا این حس و حال میاد سراغم ولی بعدش فورا فروکش میکنه دقیقا این بیماری همینه خودمونم نمیدو ...

زجرآور ترین حالت رو دارم وقتی که بی دلیل با بچه هام دعوا میکنم و بداخلاقی میکنم. شاید باورت نشه دوست من ، دارم اشک میریزم و تایپ میکنم چون عذاب وجدان دارم. ولی خدا می‌دونه یک درصد از پرخاشگری و اعصاب خوردی من دست خودم نیست که نیست. 

همسرم چند وقته ازم میخواد باهاش صحبت کنم .اما نمیتونم . هیچ جمله ای اون لحظه به ذهنم نمیاد .جمله ای که احساسات درونیمو بهش بگم . فقط درد دل .گاهی تو تنهایی که ناامیدم صدای خودمو ضبط میکنم .حرفایی که نمیتونم رو در رو به کسایی که باعث حال بدم شدن رو تو ویس میگم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این احساساتم داره واقعا زندگیمو خراب میکنه . اینکه یهو اینقد افسرده و ناامید میشم . نمیتونم به خودم ...

حتما برو دکتر دارو بگیر درمان بشو این بیماری می تونه خیلی خطرناک باشه با جونمون نباید بازی کنیم منم یه وقتایی که از همه جا نا امید میشم میزنه به سرم ولی تا به خودم میام و به خودم تو آیینه میگم این تو نیستی این اون سگ سیاه همون دوقطبی که درگیرشی عاقل باش.. سعی میکنم به خودم دل داری بدم امید بدم هیچکس تو این دنیا نیست جز خود آدم که بتونه واقعا بهمون کمک کنه فقط خودتی که برای خودت باقی میمونی پس قوی باش و قوی بمون..

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋
چجوری تشخیصش میدن؟  ممکنه این بیماری ضیف یا شدید داشته باشه؟  اخه میدونی من نرفتم دکتر ت ...

اگه لحظه ای شک کردی افسردگی داری بهت پیشنهاد میکنم برو پیش پزشک . تا عمیق تر و شدید تر نشده . 

آره . من نمیدونم چطور باید با این آدم برخورد کنم،  میشه کمکم کنید .؟🙏

بستگی داره اون آدم چه جایگاهی در زندگیه شما داره از بستگان نزدیک هستن؟ آخه زندگی با یه دوقطبی باید خیلی چیزارو اونی که باهاش زندگی میکنه در جریان قرار بگیره 

واقعا نماز راهکار خوبیه؟

ارتباط با کسی که قدرت مطلق هستش خوبی مطلق هستش به آدم آرامش میده، اصلا وقتی به این فکر میکنم که خدا با اون عظمتش به من ناچیز اجازه داده باهاش حرف بزنم بهم حس خوبی میده. در کنار این قطعا کمک های روانشناسی یا روان پزشکی هم به بهبود وضعیت روحی کمک میکنه، اما در کل فکر میکنم آدم تا رابطش با خدا خوب نباشه همیشه زندگیش میلنگه 

حتما برو دکتر دارو بگیر درمان بشو این بیماری می تونه خیلی خطرناک باشه با جونمون نباید بازی کنیم منم ...

من فکر میکنم گاهی باید به دیگران تکیه کنیم . فکر نمیکنم خیلی قوی هستیم. من از بچگی همیشه مشکلات خونوادمو دیدم و گوش شنوا واسه درد دلاشون بودم اما هیچکس بمن نگفت تو دردت چیه . همیشه به خودم میگفتم اشکال نداره تو قوی تری تو صبور تری گوش کن به حرفاشون تکیه گاهشون باش . اما دیگه بهم فشار آورده و میگم چرا چرا بقیه نباید به حرف من گوش بدن .من دیگه کشش ندارم اینهمه غم و غصه دیگرانو بخورم.

ارتباط با کسی که قدرت مطلق هستش خوبی مطلق هستش به آدم آرامش میده، اصلا وقتی به این فکر میکنم که خدا ...

خدا به هممون صبر بده من از خدا یه آرامش مطلق بدهکارم..

بستگی داره اون آدم چه جایگاهی در زندگیه شما داره از بستگان نزدیک هستن؟ آخه زندگی با یه دوقطبی باید خ ...

مثلا چی رو باید در جریان باشم.. میشه بگید ..

یکی از اعضا خانواده شوهرمه اینم بگم من خیلی وقته کلا خارج و گرفتم!!🤣(زدم کانال شوخی و خنده ) میبینمش فقط میخندم چون تازه فهمیدم بیماره متاسفانه.

ارتباط با کسی که قدرت مطلق هستش خوبی مطلق هستش به آدم آرامش میده، اصلا وقتی به این فکر میکنم که خدا ...

در واقع طلبکارم..

بستگی داره اون آدم چه جایگاهی در زندگیه شما داره از بستگان نزدیک هستن؟ آخه زندگی با یه دوقطبی باید خ ...

شما دارو مصرف میکنید؟ تاثیرگذار هست واقعا ؟ برای من که اصلا تاثیر نداشت و حتی باعث شده بود رعشه دست پیدا کنم. توی مدت دوماه و نیم ده کیلو اضافه وزن پیدا کردم با مصرف دارو. میگرن دارم که به شدت زیادتر شده بود. 

2810