2777
2789
عنوان

بیماران دوقطبی بیایید ک تنها نباشیم💚

| مشاهده متن کامل بحث + 11298 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از علایم دوقطبی بودن میگی عزیزم ؟؟

گلم نوسانات خلقی شدید کلا زندگی و احساس همه چیز آدم و درگیر خودش میکنه

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋
باید حتما دکتر تایید کنه اونم دکتر متخصص مغز و اعصاب اختلال دوقطبی یعنی یه دوره تو فاز شیدایی همون س ...

متاسفانه شدیداً درگیر این اختلال شخصیتی هستم.در طول ماه چند روز شااااد و سرخوش و امیدوار به آینده هستم یه دفعه همه چیز برعکس میشه میشم یه آدم بداخلاق و عصبی و زود رنج و نا امید نسبت به آینده .‌‌ودوباره تکرار میشه...... 

من خودم این حس های بد تجربه کردم تنها چیزی که دلم و فکرم آروم میکنه حرف زدن با خدا و نماز خوندنه، حد ...

واقعا نماز راهکار خوبیه؟

نه سابقه بستری نداشتم . خودم فکر میکنم دچار این بیماریم

نه عزیزم فقط باید روانپزشک تایید کنه

واقعا نماز راهکار خوبیه؟

من خیلی خیلی مقید هستم ولی متاسفانه اصلا توی این مواقع نمیتونم نماز بخونم . نمی‌دونم چرا؟ در صورتی که هر لحظه یاد خدا هستم و از کوچکترین گناهی پرهیز میکنم و همش به بچه ها گوشزد میکنم که از یاد خدا غافل نباشن. کاش میدونستم چه مرگمه؟؟؟

دوستان  خیلیا میان میگن علایم شو دارن ولی این تنها کافی نیست و نمیتونه دلیل محکمی باشه برای اینکه شما بیمار دوقطبی هستید تنها با مراجعه به روانپزشک و تایید دکتر مشخص میشه 

سلام ببخشد این بیماران توهم هم دارن یکی هست به شدت ازش میترسم همیشه .. یه طوری آدمو میبینه نگا میکنه ...

بله متاسفانه.. دارو مصرف میکنه یا ن؟

این احساساتم داره واقعا زندگیمو خراب میکنه . اینکه یهو اینقد افسرده و ناامید میشم . نمیتونم به خودم کمک کنم .وقتی روزایی که حالم خوش نیست و ناامیدم آدمای اطرافم اذیتم میکنن بیشتر به خودکشی فکر میکنم . همون لحظه ام‌میگم تو خودتو بکشی کسی ضرر نمیکنه همه به زندگیشون ادامه میدن ولی بازم میگم خب حداقل خودم راحت میشم. و سربار بقیه نیستم .

دوستان  خیلیا میان میگن علایم شو دارن ولی این تنها کافی نیست و نمیتونه دلیل محکمی باشه برای این ...

کاش علاجی غیراز دارو داشت.....

من زیر نظر بهترین روانپزشک بودم اما متاسفانه داروها به من نساخته و نه تنها خوب نشدم که بدتر هم شدم و چون میگرن دارم اونم تشدید شد و سرخود قطع کردم و بدترین بدترین بدترین حال و روزهای عمرم رو گذروندم تا تونستم دوباره مثل سابق بشم

من خیلی خیلی مقید هستم ولی متاسفانه اصلا توی این مواقع نمیتونم نماز بخونم . نمی‌دونم چرا؟ در صورتی ک ...

منم بعضی وقتا این حس و حال میاد سراغم ولی بعدش فورا فروکش میکنه دقیقا این بیماری همینه خودمونم نمیدونیم چمونه و البته اکثر اوقات پرخاشگر و بدبین من که اینطوریم

دوستان  خیلیا میان میگن علایم شو دارن ولی این تنها کافی نیست و نمیتونه دلیل محکمی باشه برای این ...

چجوری تشخیصش میدن؟ 

ممکنه این بیماری ضیف یا شدید داشته باشه؟ 

اخه میدونی من نرفتم دکتر تاحالا.. ولی چن وقته فک میکنم ب احوالات خودم. همش میگم چمه. ی روز شادم. ی روز غمگین..

مثلا شبش تصمیم ب انجام کاری یا خریدی میکنم. با نهایت شوق و امید..

روز بعد ک میرسه.. تا لنگ ظهر میخوابم. میگم ولش کن .. دوباره نامیدانه زندگی رو ادامه میدم. 

مثلا  ابجی و دخترای فامیل دم ب دقه دنبال مد و روتین پوسیتین. من میگم منم شروع میکنم ب انجامش.. دو روز بعدش میگم ای ولش کن.. دوباره تامیدی میاد سراغ. 

2810