2777
2789
عنوان

بیماران دوقطبی بیایید ک تنها نباشیم💚

| مشاهده متن کامل بحث + 11298 بازدید | 89 پست
خدا به هممون صبر بده من از خدا یه آرامش مطلق بدهکارم..

عزیزم بهتره بگیم ما به خودمون بدهکاریم، انسان بیشتر از همه خودش به خودش ظلم میکنه،دلیل همین نا آرومی ما آدم ها خودمونیم خودمون دست خدارو ول کردیم و گم شدیم و بعدش هم ازش طلبکار میشیم 

من فکر میکنم گاهی باید به دیگران تکیه کنیم . فکر نمیکنم خیلی قوی هستیم. من از بچگی همیشه مشکلات خونو ...

عزیزم من تنهام من هیچ کس و ندارم که بهش تکیه کنم شاید خودم در گذشته اشتباه کردم ولی هیچ اشتباهی جذاش ترد شدن و تنها شدن از سوی خانواده نیس ولی سرنوشت من با این بیماری در تنهایی خود آمیخته است و منم از هیچکس دیگ انتظاری ندارم و تکیه کردن به کسی برای من دیگ راحت نیست

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما دارو مصرف میکنید؟ تاثیرگذار هست واقعا ؟ برای من که اصلا تاثیر نداشت و حتی باعث شده بود رعشه دست ...

عزیزم من ۲۸ سالمه از ۱۴ سالگی  ۳ سری سابقه بستری داشتم و تا الان هم دارو مصرف میکنم بله منم دچار اضافه وزن شدم ولی نه زیاد

عزیزم من تنهام من هیچ کس و ندارم که بهش تکیه کنم شاید خودم در گذشته اشتباه کردم ولی هیچ اشتباهی جذاش ...

حاضرم هرکمکی از دستم بر بیاد براتون انجام بدم. اگه لازم داشتی با کسی حرف بزنی من هستم .

عزیزم بهتره بگیم ما به خودمون بدهکاریم، انسان بیشتر از همه خودش به خودش ظلم میکنه،دلیل همین نا آرومی ...

برای منی که تنهام و اطرافیانم در حقم ظلم کردن و از بچگی سرنوشت مبهمی داشتم و بچه طلاق بودم از همه کس طلبکار شدم و درسته حتی به خودم چون در حقم ظلم شد ک منم گاهی در این آتش دمیدم.. 

حاضرم هرکمکی از دستم بر بیاد براتون انجام بدم. اگه لازم داشتی با کسی حرف بزنی من هستم .

گلم یک دنیا ممنون خوشحالم که هستی

برای منی که تنهام و اطرافیانم در حقم ظلم کردن و از بچگی سرنوشت مبهمی داشتم و بچه طلاق بودم از همه کس ...

منم شبیه شمام بچه طلاقم خانوادم سابقه بستری دارن و دارو مصرف میکنن و خیلی مشکلات دیگه توی همه‌ی این رنج و درد ها به خدا پناه میبرم باهاش حرف میزنم و دلم آروم میکنم 

کاش  درمان قطعی داشت.....

بله درسته تا آخر عمر باید دارو مصرف کنیم.. من دیگ قبولش کردم و دارم باهاش زندگی میکنم پس باید در مرحله اول همه چیز و بپذیریم و تاسف نخوریم و همیشه به فکر خودمون باشیم منتظر هیچکس نمونیم چه خوبه که ما همدیگه رو داریم خدا هیچوقت بنده هاشو تنها نمیزاره..

احساس تنهایی نکن . حداقل اینجا تنها نیستی .حداقل ماها میتونیم به همدیگه امید بدیم 

درسته تنها اینجاست بخدا که فقط من میتونم دردای دلم و سفره دلم و براتون باز کنم من عاشق همه تونم همه شمایی که نمیدونم کجای این سرزمین هستید ولی دریچه امید من برای فردای من هستید براتون بهترین رو از خدا ارزومندم.. 

منم شبیه شمام بچه طلاقم خانوادم سابقه بستری دارن و دارو مصرف میکنن و خیلی مشکلات دیگه توی همه‌ی این ...

هروقت گلم احساس تنهایی کردی من و تنها رفیق ندون من و خواهر خودت بدون نیم دیگری از تو با مشکلات مشابه

2810