2777
2789

میدونم  تو این روزا که حال دل هیچکدوم مون تعریفی نداره این تاپیک و زدم مخصوص بیماران دارای اختلال دوقطبی و افسردگی.. دوستان گلم بیایید که تنها نباشیم.. بیاین همدیگرو پیدا کنیم و  تجربه هامون و با هم به اشتراک بگذاریم💫💚

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیاز به کمک دارم اگه تجربه خاصی یا راهکاری دارید بگید . من بعضی وقتا عمیقا ناراحت میشم و به خودکشی فکر میکنم و هیچ چیز نمیتونه ازون حال در بیاره منو . بعضی وقتام امید به زندگیم میرسه به ۱۰۰ .

سلام وقت‌تون به‌خیر من افسردگی و اضطراب دارم.

سلام عزیزم بیماری اعصاب و روان سخته و احتیاج یه حمایت داره باید راجبش بیشتر صحبت کنی 

نیاز به کمک دارم اگه تجربه خاصی یا راهکاری دارید بگید . من بعضی وقتا عمیقا ناراحت میشم و به خودکشی ف ...

گلم شما بیماری دوقطبی دارید سابقه بستری در بیمارستان چی؟ من خودم از ۱۴ سالگی دچارش شدم

مادر یکی از دانش اموزای من دوقطبی بود،چه زندگی سختی داشت خودش و خانوادش.

ان شاءالله که به زودی درمان بشید

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من افسردگی دارم ولی نمی‌دونم دوقطبی هستم یا نه؟ میشه علایم دوقطبی رو بگین دوستان؟

باید حتما دکتر تایید کنه اونم دکتر متخصص مغز و اعصاب اختلال دوقطبی یعنی یه دوره تو فاز شیدایی همون سرخوشی هستی و یک دوره در فاز افسردگی و غم در کل نوسانات خلقی شدید میشه

2810