2777
2789
عنوان

با این اخلاق همسرم‌چه کنم

368 بازدید | 15 پست

خیلی آدم خوبیه از هر نظر

ولی یه اخلاقی داره اونم اینکه موقع مشکلات میره تو خودش و با کسی حرف نمیزنه

یا وقتی دعوا کردیم نمیشینه خونه پامیشع میره بیرون

هزار دفه بهش گفتم وقتی بحثی پیش میاد نرو تو خودت نرو بیرون بیا بشین باهم حل کنیم‌ببینیم ایراد از کجاست ولی میگه من اخلاقم اینه موقع عصبانیت اگه نزنم از خونه بیرون یسری چیزا ممکنه بگم که بعدا پشیمون بشم

الانم دوروزه بخاطر یه مشکلی که پیش اومده تو خودشه اصلا این وضعیتو دوس ندارم چکار کنم درست بشهههه

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تفاوت بین زن و مرد ،اونها باید به مغزشون زمان بدن و باید کمی دور بشن از محیط تا عصبانیتشون کمتر بشه و بتونن درست فکر کنن ولی ما زن ها باید مسئله همون موقع درست کنیم وگرنه بهم میریزیم

اونکه همچیزش خوبه،، خوب یکمی هم شما درک کنید 

حتما باید کامل بی نقص باشه؟ مگه استغفرالله خداست که بی عیب و نقص باشه... 

درک کن... منم اینطورم درونگرا هستم و همچیو میریزم تو خودم 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

خیلی اشتباه میکنی ک این اخلاقو دوس نداری...من شوهرم موقع دعوا تو عصبانیت جایی نمیره هرچی از دهنش درمیاد میگه اینقد دلو میشکنه ک نگو.....آرزومه یه بار جلو زبونشو بگیره....واقعا مرد هارو سگ اخلاق ندیدی تو زندگیت ک این اخلاقو میگی بد....

خیلی اشتباه میکنی ک این اخلاقو دوس نداری...من شوهرم موقع دعوا تو عصبانیت جایی نمیره هرچی از دهنش درم ...

😣😣😣

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃
اینکه خیلی خوبه دوست نداره دلتو بشکنه

شایدم من زیاد زر زروعم ولی اینطور موقعا حس میکنم بی تفاوته نسبت بهم

بنظر من این اخلاقش خیلی مزیت داره 

شما مقایسه کن با کسی که بی حساب و کتاب حرف میزنه تو بحث

صحبتایی میکنن این تیپ افراد که اثرش تا اخر عمر تو ذهن شما میمونه

این چیزی که شما گفتی اگر تعدادش زیاد نشه مشکل ساز نمیشه بنظر من

بنظر من این اخلاقش خیلی مزیت داره  شما مقایسه کن با کسی که بی حساب و کتاب حرف میزنه تو بحث صح ...

بله متوجه شدم ممنون