2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
😅😅چقد غلط املایی دارم.عذر خواهی میکنم

سلام نداریم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روز بخیر ببخشید چطور میتونم عکس برآرم توی تاپیکم

دوست جونا کلی لباس راحتی مردونه زنونه بچگونه راحتی ترک ارزونتر از همه جا دارم براتون برای اومدن به کانال فقط کافیه Abrangshop@رو بدون فاصله توی تل گرام تایپ کنید و به یکی از دوستانتون بفرستید و روش بزنید تا وارد بشید .ارسال به تمام نقاط ایران
سلام روز بخیر ببخشید چطور میتونم عکس برآرم توی تاپیکم

سلام 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
کاربران عزیز من هر روز این تاپیک رو چک میکنم و پاسخها رو ارسال میکنم برای دریافت پاسخهای خود به این ...

سلام خانوم تهرانی ،لطفاایمیلتون روبرای منم بفرستید . مرسی .برای عضوشدن خیلی تلاش کردم اگه ایمیلتون روداشتم ازتون کمک میگرفتم .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

سلام خانوم تهرانی. ممکنه کاربری دیبی من رو برگردونید بهم؟ قول میدم دیگه حرف نزنم فقط یه گوشه بشینم نیگا کنم فقط 😢

نینی یار لطفا این پیام منو به خانوم تهرانی برسونید. ایمیلشونو پیدا نکردم. 

دیبی ام 😊 وبلاگم مصائب بهاره
سلام خانوم تهرانی ،لطفاایمیلتون روبرای منم بفرستید . مرسی .برای عضوشدن خیلی تلاش کردم اگه ایمیلتون ر ...

سلام داخل تماس با ما میتونید پیام بذارید همین پایین صفحه نوشته تماس با ما

سلام یه سوال پرسیدم از مشاور حقوقی ک نمیخوام کسی ببینه چیکار میشه کرد

سلام باید از قبل تیک محرمانه رو میزدید میفرستم براتون درست کنن

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1446931/دیدگاه-و-تصویر-ذهنی-تون-از-من-چیه http://www. ...

سلام فقط تاپیک های خیلی خصوصی و شخصیتون حذف میشه

سلام خانوم تهرانی. ممکنه کاربری دیبی من رو برگردونید بهم؟ قول میدم دیگه حرف نزنم فقط یه گوشه بشینم ن ...

سلام روی قولتون حساب میکنم ایمیل دیبی رو بدید

خانم تهرانی کاربری استاد داره بی ادبی میکنه و مردم هست

سلام بله بسته شده