2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

ببخشيد من امروز عضو شدم هر اسم مستعارى مى زدم قبول نمى كرد ولى اينجا هر أسمى از فارسى تا انگليسى هست و خواستم امضامو تايپ كنم كه نميشد ميشه راهنمايى بفرماييد 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

تسلیت عرض میکنم برای ایام محرم 

مشکلات بیشتر خانم‌ نی نی سایت حضور مردان در سایت هست 

از شما خواهش دارم در حین ثبت نام سوالاتی را بپرسید که جوابش رو فقط خانم ها میدونند و ما خانم‌ ها راحت باشیم 

خواهش میکنم

لطفا مردان و اقایان رو هم قطع دسترسی کنید

این تیکر بارداریم نیس😊😊                  روز تولد شوشوعه😓😓                  نگو کاری ک میکنم از صلاحه ... بخدا اینا همش ی سرابه!       zahraajunam قبلیم😊

دو تاپیکی که جواب نظرسنجیش این بود که اقایون نباشند

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1422668/عضویت-اقایون-ممنوع-شودنظرسنجی

و 

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1431041/ایا-اقایون-تو-سایت-باشن

این تیکر بارداریم نیس😊😊                  روز تولد شوشوعه😓😓                  نگو کاری ک میکنم از صلاحه ... بخدا اینا همش ی سرابه!       zahraajunam قبلیم😊
سلام مرورگرتون رو عوض کنید امتحان کنید ببینید میشه یا نه برای پست ها هم هر تاپیکی که پست گذاشته بود ...

سلام مشکل من همچنان پابرجاست 

من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
هو هو بلاخره من اومدم

تو همون مهرادی

کاری نمتونی بکنی از طرز حرف زدنتت معلومه

ببخشید مشکل من رو رسیدگی کنید