2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست

سلام نی نی یار مهربون لطفا تاپیک من با عنوان خیانت رو حذف کنید ممنون میشم

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
سلام خسته نباشید میشه لطف کنید کاربری قبلی منو فعال کنید یه بار دیگم پیغام گذاشتم چند وقت پیش گفتین ...

سلام فعال شد

با کاربریت وارد شدی یک ایمیل معتبر بده جایگزین کنم برات که مشکلی پیش میاد برای کابریت بتونی پیگیری کنی

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نی نی یار مهربون لطفا تاپیک من با عنوان خیانت رو حذف کنید ممنون میشم

سلام بستم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

و تاپیک حق طلاق رو هم بی زحمت حذف کنید با تشکر

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

میشه تاپیک منو بترکونین؟

خواهش میکنم.

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
سلام بستم

سلام لطفا تاپیک من هم با عنوان یعنی برم خونه پسر همسایه رو تعطیل کنین لطفا؟

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
سلام لطفا تاپیک من هم با عنوان یعنی برم خونه پسر همسایه رو تعطیل کنین لطفا؟

سلام بستم

و تاپیک حق طلاق رو هم بی زحمت حذف کنید با تشکر

بستم