2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست
سلام نی نی یار چرا پست م رو نمیتونم پاک کنم . اگه میشه پاکش کن 

سلام دو مورد پاک میکنم انتخاب کن لینک بده

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام وخسته نباشید نی نی یارگرامی لطفا درصدرت امکان تاپیکهای من روتعطیل وحذف کنید متشکرم🌹🌹🌹🌹

سلام انجام شد

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نی نی یار عزیز من دوتا سوال دارم اول اینکه یکی از دوستانم با نام کاربری پرواز که تو لیست دوستان ...

سلام شاید کاربریش رو خودش غیرفعال کرده ، کاربریتو دادم فنی ببینیم میشه پیامارو برگردوند یا نه ، اون پیامی که میبینی شماره ش هست خودش نیست مال کاربریه که قطع دسترسی شده

سلام نيني يار عزيز بطفاً همه تاپيك هاي من به جز سه تاي آخر و ماماناي زمستون ٩٦ رو پاك كنيد خيلي ممنو ...

سلام فقط دو مورد میبندم انتخاب کن لینک بده

سلام شاید کاربریش رو خودش غیرفعال کرده ، کاربریتو دادم فنی ببینیم میشه پیامارو برگردوند یا نه ، اون ...

پرسیدم ازش خودش کاربریش رو غیرفعال نکرده فکر کنم خودتون قطع دسترسیش کردین میشه بپرسم دلیلش چی بوده؟ آخه بنده خدا اصلا اشتباهی نکرده

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1010230&PageNumber=25
پرسیدم ازش خودش کاربریش رو غیرفعال نکرده فکر کنم خودتون قطع دسترسیش کردین میشه بپرسم دلیلش چی بوده؟ ...

لینک کاربریش رو بده

پرسیدم ازش خودش کاربریش رو غیرفعال نکرده فکر کنم خودتون قطع دسترسیش کردین میشه بپرسم دلیلش چی بوده؟ ...

چطور با 5 تا پستی که داره شما باهاش دوست هستین و میگین اشتباهی نکرده میشه توضیح بدین؟

چطور با 5 تا پستی که داره شما باهاش دوست هستین و میگین اشتباهی نکرده میشه توضیح بدین؟

ببخشید متوجه نمیشم. کدوم ۵تا پست؟ میشه منم پستها رو ببینم؟

ببخشید متوجه نمیشم. کدوم ۵تا پست؟ میشه منم پستها رو ببینم؟

شما تو کدوم تاپیک باهاش اشنا شدین؟ 

شما تو کدوم تاپیک باهاش اشنا شدین؟  

تاپیک خودم فقط هم تا جاییکه یادمه البته اگه اشتباه نکنم فقط دوتا پست گذاشت که بنظر من چیز خاصی نبود. الانم اینطور که خودشون میگن جز تو تاپیک خودم اصلا تو تاپیک دیگهی پست نذاشتن

سلام خانم تهرانی من اصن نمیتونم تاپیک بذارم چون صفحه برام نصفه باز میشه فقط اونجاهایی که تاپیک دوستان رو میخونم و نظر میدم صفحه سایت برام کامل باز میشه وگرنه بقیه ی جاها من فقط نصف صفحه سایت برام نمایش داده میشه،،،میشه راهنماییم کنید مشکل کجاست؟؟

خدایا شکرت😍