کاربران عزیز این تاپیک ایجاد شده است تا کاربران هر گونه مشکل در خصوص مشکلات فنی کاربری خود دارند به اینجا مراجعه کرده و مسائل خود را ارسال کنند. و از ایجاد تاپیکهای متفرقه جلوگیری کنند. به غیر از اینجا می توانید در تماس با ما یا به شکل پیغام خصوصی با من در تماس باشید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همین ایمیل رو زدم واسه کاربریم چند سالم باهاش کار کردم الان جی میلمو دادم واسه کاربری جدید که ساختم میخاین این جدید رو حذف کنید جی میلشو بزیند واسه قبلیه آخه دیگه ایمیل ندارم جز این دوتا
ایمیلت رو جایگزین کردم رو کاربریت
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه
نی نی یار عزیز سلامدر قسمت کلینیک من سوال رو تایپ کردم، موضوع رو انتخاب کردم، گروه بندی هم همینطور، ولی هیچ کلمه ای رو بعنوان برچسب قبول نمیکنه!چکار باید کنم؟در ضمن میشه تمام پست های من رو پاک کنید؟ امکانش هست؟ و سوال دیگه اینکه این عدد کنار اسم داستانش چیه؟
سلام برچسب چک شد مشکلی نداره با مرورگر دیگه امتحان کن ، پاک کردن پست نداریم ، اون عدد برای این هست که تک باشین اون عدد برای شناخته شدن کاربریتون هست
سلام خوااااااااااااااااااااااااااااهششششششششاگه میشه دوتا تاپیک اول منو حذف کنید .یا اگه میشه یه امکانی بذارید تا هر کس از تاپیکش پشیمون شد بتونه حذفش کنه
سلام انجام شد