کاربران عزیز این تاپیک ایجاد شده است تا کاربران هر گونه مشکل در خصوص مشکلات فنی کاربری خود دارند به اینجا مراجعه کرده و مسائل خود را ارسال کنند. و از ایجاد تاپیکهای متفرقه جلوگیری کنند. به غیر از اینجا می توانید در تماس با ما یا به شکل پیغام خصوصی با من در تماس باشید.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من همین ایمیل رو زدم واسه کاربریم چند سالم باهاش کار کردم الان جی میلمو دادم واسه کاربری جدید که ساختم میخاین این جدید رو حذف کنید جی میلشو بزیند واسه قبلیه آخه دیگه ایمیل ندارم جز این دوتا
ببینم چکار میتونم بکنم
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه
سلام خانوم تهرانی لطفا شرایطی درست کنید که بتونیم تاپیکمونو پاک کنیم،و بعد از اظهار نظر بتونیم نظرمونو هم پاک کنیم،بعد یه فلش برای رسیدن به اظهار نظر هم بذارید خسته میشیم انقدر میایم پایین
متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن احترامی ک بهشون میذاري از شخصیت خودته نه کمالات اونا!
عوض کردم فرستادم به ایمیلت هم اسم کاربریت هم رمزو از ایمیلت کپی کن
ممنونم نی نی یار جان از لطفت کاربریم درست شد ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم 🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳 و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻