2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست
خواهشا رسیدگی کنید ممنونم

اسم کاربری هم بدین همون که با رمز وارد میکردی

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

shaniyan

چک کنید درست شد ، وقتی وارد شدی خبر بده

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
http://www.ninisite.com/discussion/topic/1338194/%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d8%b9%da%a9%d8%b3-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8cتواینتاپیکم عکس پسرمه پاک کنید

پاک شد ، اینطور موارد ضروری رو پیام خصوصی بده زودتر میبینم

چک کنید درست شد ، وقتی وارد شدی خبر بده

نی نی یار جانننننننننننننننننننن عاااااشقتم اصن    

واقعا مرسی

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
نی نی یار جانننننننننننننننننننن عاااااشقتم اصن    واقعا مرسی

یک ایمیل معتبر بده بذارم رو کاربریت ، هیچ ایمیلی رو کاربریت نیست، اون ایمیلی که دادین یک کاربری دیگه ثبت شده بود

نمیدونم چطورپیام خصوصی بدم مرسی عزیزم

بزن رو اسمم نوشته ارسال پیام  اونو بزنی میتونی ، الان چک کن ببینم تونستی یا نه

تاپیکهای قبلیمم پاک کنیدلطفاممنون ازمحبتت

فقط دو مورد ضروری رو پاک میکنم

یک ایمیل معتبر بده بذارم رو کاربریت ، هیچ ایمیلی رو کاربریت نیست، اون ایمیلی که دادین یک کاربری دیگه ثبت شده بود

من همین ایمیل رو زدم واسه کاربریم چند سالم باهاش کار کردم الان  جی میلمو دادم واسه کاربری جدید که ساختم میخاین این جدید رو حذف کنید جی میلشو بزیند واسه قبلیه  آخه دیگه ایمیل ندارم جز این دوتا

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

الان موضوعات مورد علاقم و تاپیکای قبلیمو از کجا پیدا کنم؟؟؟تو قسمت نی نی سایت من چیزی از قبل نمیاره!