2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

چرا تاپیک من رو تعطیل کردید؟ تاپیک سند 2030 یونسکو 

علت تعطیل کردن چی بوده؟! 

نه به کسی توهین شده بود و نه تاپیک انتخاباتی بود.

انتظار دارید همه خفه بشند و یا فقط در مورد اقدام و مادرشوهرم این رو گفت حرف بزنند؟!

پس لطف کنید یه تجدیدنظری در قسمت تبادل نظر انجام بشه و حتما قسمت هایی مثل رویداد و جامعه رو حذف کنید. چون به درد کسی نمیخوره!!!

من منتظر جواب هستم.

آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....

سلام میشه تاپیک من رو از بخش دوران بارداری به بخش بارداری و زایمان / افزایش وزن تناسب اندام و زیبایی

انتقال بدین؟

این تاپیکمه

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1333481/تمام-تجربیات-موفق-و-ناموفق-درمورد-ترک-شکم-در-حاملگی

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1335477/%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%AA%D9%81%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%B9%D8%B5%D8%A8%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%A7%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AF?page=3نی نی یار. این تاپیک را ملاحظه کنید. 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

سلام خانم تهرانى تورو خدا تاپيك دلى با عنوان چرا تركيد😳😳😳، تعطيل كنيد عكس گذاشتم حواسم نبود زود پاك كنم خواهش ميكنم يا تعطيلش كنيد يا عكسم و اگه ميشه پاك كنيد

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی

نی نی یار چرا کاربر بهار خانم ۹۶ هنوز داره بعد از اون همه توهین و افترا به رئیس جمهور فعالیت میکنه؟؟؟ چقدر دیگه باید گزارش بخوره؟ خب همین شکلی برخورد میکنین که افراد بی ادب دیگه جرات نشر اکاذیب پیدا میکنن

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

سلام، من با کاربری قبلیم نمیتونم وارد سایت بشم ، چون ایمیلمو فراموشکردم

بخاطر همین کاربری جدید ساختم

میشه لطف کنید راهنمایی کنید چطور با کاربری marmin وارد بشم؟؟

پیشووووونی پیشونی، کجا منو میشونی  
سلام  میشه به من کمک کنین چند روز پیش کاربری قبلیم با همین اسم از سایت خود بخود خارج شد الان نمیتونم با اون کاربری قبلی وارد سایت بشم  نمیدونم رمز رو فراموش کردم میشه کمک کنید با اون کاربری بتونم بیام؟؟

اسم کاربری قبلیتون رو بدین چک کنم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام، من با کاربری قبلیم نمیتونم وارد سایت بشم ، چون ایمیلمو فراموشکردمبخاطر همین کاربری جدید ساختممیشه لطف کنید راهنمایی کنید چطور با کاربری marmin وارد بشم؟؟

درست شد چک کنید

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نی نی یار چرا کاربر بهار خانم ۹۶ هنوز داره بعد از اون همه توهین و افترا به رئیس جمهور فعالیت میکنه؟؟؟ چقدر دیگه باید گزارش بخوره؟ خب همین شکلی برخورد میکنین که افراد بی ادب دیگه جرات نشر اکاذیب پیدا میکنن

ایشون قطع دسترسی شدن

نی نی یار عزیز لطفا تاپیک آخری منو تعطیلش کن مرسی

تعطیل شد