کاربران عزیز این تاپیک ایجاد شده است تا کاربران هر گونه مشکل در خصوص مشکلات فنی کاربری خود دارند به اینجا مراجعه کرده و مسائل خود را ارسال کنند. و از ایجاد تاپیکهای متفرقه جلوگیری کنند. به غیر از اینجا می توانید در تماس با ما یا به شکل پیغام خصوصی با من در تماس باشید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام..قبل ازعوض شدن سایت ایمیل پروفایل اصلیم رو عوض کردم اکی شد اما بعد از تغییر سایت میخوام با اون پروفایلم وارد شم میگه ایمیل خود را تایید کنید چیکار کنم؟ ممنون میشم پیگیری کنید آیدی پروفایل قبلی: Mari-26
سلام..قبل ازعوض شدن سایت ایمیل پروفایل اصلیم رو عوض کردم اکی شد اما بعد از تغییر سایت میخوام با اون پروفایلم وارد شم میگه ایمیل خود را تایید کنید چیکار کنم؟ممنون میشم پیگیری کنید آیدی پروفایل قبلی: Mari-26
سلام درست شد چک کنید
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه
همین جا که نظر میدی رو ببین بالاش چند گزینه داره اینجا که فلش زدم عکس کوه داره رو میزنی بعد میزنی رو اون که نوشته تصویر رو انتخاب کنید میره تو گالریت عکس انتخاب کن صبر کن لود بشه بعد ارسال رو بزن
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه
سلام میشه به من کمک کنین چند روز پیش کاربری قبلیم با همین اسم از سایت خود بخود خارج شد الان نمیتونم با اون کاربری قبلی وارد سایت بشم نمیدونم رمز رو فراموش کردم میشه کمک کنید با اون کاربری بتونم بیام؟؟
همین جا که نظر میدی رو ببین بالاش چند گزینه داره اینجا که فلش زدم عکس کوه داره رو میزنی بعد میزنی رو اون که نوشته تصویر رو انتخاب کنید میره تو گالریت عکس انتخاب کن صبر کن لود بشه بعد ارسال رو بزن
انگار مال من مشکل داره چون تو کادر که کلیک میکنم دیگه درمیاد نمیره تو گالری