2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست

نی نی یار. عزیز ممکنه به ایشونتذکر. بدهیدبرای من خصوصی پیام نفرسته بعد. از. پیام اولشونخواهش کردم به من پیام ندهند.دیگه نمیدونم چطور. میشه جلوی مزاحمتشون را گرفت 

این چه مدل جدبده هر. کس دلش میخواهد. یاعلی به  کاربرها پیام میده 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.متاسفانه من نمیتونم اطلاعات کاربریمو ویرایش کنم...میخوام تخصیلاتمو وارد کنم ولی وقتی دکمه ثبت رو  میرنم ارور میکه اسم مستعار تکراریست با اینکه من اصلا کاری به اسم مستعارم ندارم تحصیلات رو دارم وارد میکنم

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

براش تاییدیه فرستادم بگو بزن رو لینک وارد بشه و برای رمزش هم چون عدد داره رمزش ایراد میگیره بگو رمزش رو اون عدد رو برداشتیم به جاش یک n اضافه کردیم چک کنه خبر بده درست شد یا نه رمزشو به ایمیلش میفرستم

سلام نی نی یار عزیز خسته نباشید

مشکل دوستم هنوز پابرجاست حتی با وارد کردن رمز جدید این پیغام براش میاد

خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖
نینی یار هر کار میکنم با کاربری قبلیم نمیتونم با این مرورگرم وارد شم.ولی با مرور گر دیگه ای میتونم.چون هر دو تا کاربری رو با یه ایمیل و رمز درست کردم.اگه این کاربریمو(آریانگ) قطع کنید اون یکی (تانیا)هم حذف میشه؟

اینو قطع کردم ، وقتی با این انلاینی نمیشه وارد کاربریت بشی باید از این خروج میزدی مرورگرتو میبستی بعد باز میکردی وارد کاربری اصلیت میشدی

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام میخوام نام کاربری مو تغییر بدم ممنون

تغییر اسم نداریم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نی نی یار. عزیز ممکنه به ایشونتذکر. بدهیدبرای من خصوصی پیام نفرسته بعد. از. پیام اولشونخواهش کردم به من پیام ندهند.دیگه نمیدونم چطور. میشه جلوی مزاحمتشون را گرفت این چه مدل جدبده هر. کس دلش میخواهد. یاعلی به  کاربرها پیام میده

این مشکل رو داریم حل میکنیم که فقط لیست دوستان بتونن پیام بدن

سلام.متاسفانه من نمیتونم اطلاعات کاربریمو ویرایش کنم...میخوام تخصیلاتمو وارد کنم ولی وقتی دکمه ثبت رو  میرنم ارور میکه اسم مستعار تکراریست با اینکه من اصلا کاری به اسم مستعارم ندارم تحصیلات رو دارم وارد میکنم

سلام این مشکل حل میشه به زودی

سلام نی نی یار .لطفا عکس من از اینجا پاک کنید قابلیت حذف یا ویرایش وجود نداره.ممنون از کمکتون:http://www.ninisite.com/discussion/topic/1328291/سلام-من-اینجا-هستم?page=14

سلام پاک شد

سلام نی نی یار عزیز خسته نباشیدمشکل دوستم هنوز پابرجاست حتی با وارد کردن رمز جدید این پیغام براش میاد

سلام من چک کردم مشکلی نبود بگو ورود بزنه اسم کاربری و رمز رو بزنه وارد بشه لبته با یک مرورگر دیگه ، رمزو براش به ایمیلش فرستادم چک کنه خبرشو بده